İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 5 Eylül tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Bu nispeten iyi bir haber, çünkü uzun süredir gelen para gidiyordu....

Bu hafta Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 5 Eylül tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Bu nispeten iyi bir haber, çünkü uzun süredir gelen para gidiyordu. Finansal anlamda daha fazla mücadele, stresli bir süreçti. Fakat bu dönem bitti.

Şimdi iletişim, eğitim ve seyahatler için mücadele ve efor zamanı! Yalnız 5 Eylül tarihine kadar lütfen trafikte daha dikkatli olun! Aracınızın bakımınızı, ıvırını, zıvırını aksatmayın. Kazalara karşı dikkat edin. Hem trafikte hem iletişimde dikkatli olmanız gereken bir süreçtesiniz. Bu hafta Güneş de Aslan burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber bir ay boyunca odaklanacağınız konular iletişim, bilgi alışverişleri, seyahatler, yakın çevre ile ilişki olacaktır. Bu konular üzerinde daha hakim olacak ve olayları isteğiniz doğrultusunda yönlendirebileceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.