İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 1 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Öncelikle fiziksel olarak daha güzel görünmek...

 

Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 1 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Öncelikle fiziksel olarak daha güzel görünmek için minik çaplıdan uzun çaplıya türlü oluşumlar içine girebilirsiniz. Bu estetik olur, ameliyat olur, saç boyama olur, stil değiştirmek olur, buna siz karar vereceksiniz!

Atacağınız her adım sizi daha da güzelleştirecektir emin olabilirsiniz. Bunun yanı sıra evet tahmin ettiğiniz gibi aşkı kendinize daha hızlı bir şekilde çekebileceksiniz. Yeni ilişkilere yelken açabilir, daha flörtöz olabilirsiniz. Bu sürecin tadını çıkartın, kendinizi bol bol şımartın. Sürekli yaşamdan çok daha fazla zevk alabileceğiniz koşullar oluşacaktır. Bu hafta Merkür de Aslan burcuna geçiş yapacak ve 26 Temmuz tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. İletişim kanallarınızı sonuna kadar açacak, tüm iletişim araçları ile aktif iletişim içinde olacaksınız. Seyahatler planlayabilir, eğitimler almak için araştırmalar yapabilir, daha çok okuyabilir, daha çok araştırabilirsiniz. Bilgi akışı anlamında güzel ve de keyifli bir dönem, tadını çıkartın. Bu hafta son olarak Oğlak burcunda Dolunay meydana gelecek arkadaşlar. 8. evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay başkalarına ait finansal kaynaklar, krediler, ödemeler gibi konuları hayatınızda çok daha görünür bir hale getirecektir.

Kredi almak için uğraşabilir, fon alım veya satım işleri ilgilenebilirsiniz. Banka ile ilgili bir takım konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Gelirlerinizi arttırmak, borçlarla uğraşmak, ödemelerle ilgili konulara daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Ay/Mars etkileşimi ile aniden ortaya çıkan sürpriz bir ödeme, bir vergi durumu ortaya çıkabilir. Ödemeler konusunda biraz isyankar davranabilirsiniz. Özellikle bu hafta sosyal çevreniz, arkadaşlarınızla ilişkilerde ani çıkışlarınız, tepkilerinizden dolayı duygusal gerginlikler yaşayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.