İkizler Burcu 2017 Genel

İkizler Burcu 2017 Genel

Su Karakuş Astroloji YorumuAŞKIN KANUNUTeknik bir şeyler yazarak başlamak istiyorum. Ne de olsa kanıt arıyorsun. Mesela şu nasıl:-2017’de Jüpiter aşk...

Su Karakuş Astroloji Yorumu

AŞKIN KANUNU

Teknik bir şeyler yazarak başlamak istiyorum. Ne de olsa kanıt arıyorsun. Mesela şu nasıl:

-2017’de Jüpiter aşk alanında yolculuk yapacağı için çokkkkk şanslısın. Bol bol aşk yaşayacaksın.

Birçok astrolog böyle yazacak zaten. Ve bu doğru bilgi değil. 

Evet Jüpiter aşk alanından piyano eşliğinde geçit töreni yapıyor denilebilirdi, açıları bu kadar sert olmasaydı! Geçişi öyle sert ki ancak “kulağına çok yakın çalan davul gürültüsü eşliğinde geçiş yapıyor ve kalbinin sesini duyamıyorsun” demek daha doğru. Mesela, 4 Ağustos civarında (+/- 10 gün) şansına pek güvenme. Hatta bir projeye dahil olman istenirse bekle! Önce gözlemle. Sonra çevrenin yeterince güvenli olduğuna emin ol. Jüpiter duyacağın en berbat sesi çıkaracak. Kalbini sağır edecek. Duygularını algılamak için çaba harcamalısın. E duygu yoksa elde ne kalır ki? 

Neyse özete geleyim. Köklü bir değişiklik yapman gerekiyor. Ve değişiklik yapacak gücü bulamıyorsun. Derin duygularla yüzleşmek veya ortak paranız hakkında konuşmak ihtimallerin. Oysa cevapları en başından beri biliyorsun. Gel değiş. “Zamanla düzelir” diye bekleme. Bildiğin cevabı duymamak için  kalbinin sağırlığı..

28 Eylül ( +/- 10 gün) de arkadaşlarınla aşkın arasında kalacaksın. Karar veremeyecek, kim nereye çekse oraya gitmek isteyeceksin. Sonunda iki tarafa da resti çekeceksin. Bu arada arkadaşlarını veya partnerini birbirine karşı manipüle etmediysen sorun yok ne karar verirsen ver haklısın. Düşmanlık yaratan sensen, Jüpiter küçük bir şaka yapabilir ve kendinle yüzleşmeni sağlayabilir. 

Gelelim güzel günlere:

Temmuz kendini yeterince çekici bulacağın, başkalarının bir türlü anlayamadığı özgüven eksikliğini gidereceğin harika bir ay. Dışa dönük görünen bir içedönük olduğunu senden başka kim biliyor?  O maskeyi çok iyi taşıdığını kim fark edebilir? İçindeki çocuğu kim görebilir?

Çekici görünmek üzere Venüs seni desteklediğinde epeydir düşündüğün estetik değişiklikleri başlatabilirsin. Bu arada hayran kitlen Temmuz boyunca artacak. Partnerinin hayranlığı da artacak. Yalnızsan belki birine yeşil ışık yakarsın. 

Ekim’in 2. yarısında biri seni çok etkileyecek. Güzel haber şu ki  O’da senden etkilenecek. Bu etkileşim kendiliğinden ilişkiye dönüşecek. Gerçi aklın biraz işinde olacak ama aşkı da ihmal etmeyeceksin. 

Her şey yolunda ve ayrılıp barışsak da benim sadık bir ilişkim var diyorsan 18 Aralık yeniayında evlenebilirsin. 23 Aralık’a dek etkili nasıl olsa. Hatta aynı kişiyle 2. evliliğini de yapabilirsin. Merkür gerilemesi böyle bir şeydir, eski aşkları kıymetlendirir. Evlilik için 24 Aralık tercihin olursa bir daha ayrılmazsın. Merkür doğru yoluna girmiş olacak.

Ben sabırlıyım en iyi tarihi beklerim diyorsan Haziran 2018 ve 2018 Aralık ayının 2. yarısı mükemmel bir düğünle mutluluğa adım atabilirsin. 

PARA

2017’Yİ DEĞERLENDİR.

Yılbaşının hemen ertesinde gelirlerinin azaldığını fark edip yön değiştirmek isteyeceksin. Başka bir işte şansını denemek bir ihtimal tabii. Fakat garantili bir gelecek olamayacağını anlaman uzun sürmeyecek. Yeni ve orjinal fikirler Şubat ayını heyecanlandıracak. Ve büyük çıkışını Mart’da hemen heyecanın durulmadan yapmak isteyeceksin. Yaratıcı projelerinle iş yapıyorsan acele etme bekle. Haziran ayının 2. yarısında şansın açılacak. Artık hedefin kariyer yapmak değil çok kazanmak olacak. Haziran hem kazanacağın hem harcayacağın ay. Savruk olma bir kenara biraz birikim yap. Ve 24 Haziran (+/- 5 gün) da sana sunulan iş teklifini düşünmeden kabul et. Sözleşmeni imzala. Merkür gerilemiyor ama alt metinleri yine de dikkatli oku. Yeni gelirin hak ettiğin kadar büyük, hakkıyla kutlamalısın.

Ağustos’da büyük bir kredi yükünün altına girecek veya beklenmedik miktarlarda ödeme yapacaksın. Haziran da fazla harcama yapmadığına emin ol. 

13-23 Kasım aralığında ek gelir kazanmaya başlayacaksın. Umarım bu fırsatı değerlendirirsin. Evet dersen kariyerindeki yükselişi de garantilersin. Yıl içindeki tüm kayıplarını Kasım da telafi edersin. 

2018’e mutlu gireceksin. Bu mutluluğun bir nedeni var elbette. Geleceği hissediyorsun. Temmuz 2018’de Güneş tutulması sana ihtiyacın lan geliri, piyango zenginliğini ve sponsoru sağlayacak. Bir şart var: 2017’nin önemli tarihlerini iyi değerlendirmek seni 2018’e hazırlayacak. 

2017’de YAPMAN GEREKEN 3 ÖNEMLİ ŞEY

-Merkür gerileme dönemlerini ve senin hangi yaşam alanlarını etkileyeceğini mutlaka öğren.

-Jüpiter aşk alanından geçiyor şanslısın hikayesine inanma sert açıların etkilerini öğren. 

-Mali konularda en şanslı yılın 2018 ve hazırlanmak için 2017’yi iyi değerlendir.

Instagram & twitter & facebook: sukarakus​

www.sukarakus.com

 

 

“Kaynak : Trendus”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.