İKİZLER 21 Mayıs - 20 Haziran

İKİZLER 21 Mayıs - 20 Haziran

Haftaya başlarken duygularınızın yoğunluğu sizi bile şaşırtabilir. Özellikle gelecek endişesi ve para konularında kaygılarınız artabilir. Hafta sonuna...

Haftaya başlarken duygularınızın yoğunluğu sizi bile şaşırtabilir. Özellikle gelecek endişesi ve para konularında kaygılarınız artabilir. Hafta sonuna doğru duygularınız daha çok yuvanız ve ailenizle ilgili konulara kayabilir. Faydalı olmak için elinizden geleni yapabileceğiniz bir hafta sonu sizi bekliyor.

Bu hafta da ilişkileriniz ile ilgili sınavlarınız devam ediyor. Özellikle ikili ilişkilerde veya ortaklık ilişkilerinde gökyüzünün dersleri devam ediyor… Unutmayın ki her dersten sonra, eğer derslerinizi alırsanız, mezuniyet zamanı gelecek.

Bu hafta 31 Ocak’ta yaşanacak Tam Ay Tutulması ve Dolunay ile uzun zamandır gitmek istediğiniz yurtdışı seyahatinize çıkabilir, öğrenmek istediğiniz konular ile ilgili harekete geçebilirsiniz. Tutulmanın tüm etkileri yakında yine burada…

Kardeşleriniz ile ilgili konularda, bu hafta kendinizi de düşünerek karar almanız gerekebilir. 

Her türlü iletişim konusunda sıkıntılar, yanlış anlaşılmalar yaşanabilir; hiç beklemediğiniz kişiler ile iletişime geçebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.