İKİZLER 21 Mayıs - 20 Haziran

İKİZLER 21 Mayıs - 20 Haziran

Haftaya, çalışma hayatınız ve ofis ortamınızı ilgilendiren konularda bazı stresli durumlarla uğraşmanızı gerektirebilecek şekilde başlayabilirsiniz....

Haftaya, çalışma hayatınız ve ofis ortamınızı ilgilendiren konularda bazı stresli durumlarla uğraşmanızı gerektirebilecek şekilde başlayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda çok yorulduğunuz ve çok fazla çalışmanız gereken ekstra sorunlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Çalışma arkadaşlarınızla bu anlamda kendinizi eşit hissetmeyebilirsiniz.

Stres yaratan bu süreç sağlığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.13 Kasım tarihinde eviniz ve ailenizi ilgilendiren konularda önemli başlangıçlar ve sorumluluklar gündeminizde olabilir. Ebeveynlerinizden destekler alabilirsiniz.

14-15 Kasım tarihlerinde ise aşk hayatınız ve flörtlerinizle ilgili sorunlar gündeminizde olabilir. 19 Kasımda ilişkilerinize yeteri kadar özen verememenizden dolayı bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. İlişkiler konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Olaylar sizin düşündüğünüz gibi olmayabilir. Acele karar vermeyin.

Haftanın Mottosu:

“Tüm dünya için yapabileceğiniz en iyi şey, kendinizden en iyisini elde etmektir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.