İKİZLER 21 Mayıs - 20 Haziran

İKİZLER 21 Mayıs - 20 Haziran

Haftanın ilk günleri ilişkinize dair bazı pişmanlıklar ve üzüntüler ruhunuzu sarabilir. Ruhunuzu bu anlamda arındırmanız gerekir. Geçmiş seçimlerinizin...

Haftanın ilk günleri ilişkinize dair bazı pişmanlıklar ve üzüntüler ruhunuzu sarabilir. Ruhunuzu bu anlamda arındırmanız gerekir. Geçmiş seçimlerinizin pişmanlıkları arasında kalmamalısınız. Duygusal korkularınızı kontrollü yaşamalısınız.

7-8 Kasım tarihlerinde uzun zamandır maddi anlamda yaşadığınız bazı zorluklar ve sorunlar artık yerini güçlü desteklere bırakacaktır. Ödemelerinizi tahsil edebilir ve maddi projelerinizin sonuçlarını alabilirsiniz. Kariyeriniz ve çalışma şartlarınızla ilgili iyileştirmek istediğiniz süreçleri hayata geçirebileceğiniz bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

9-10 Kasım tarihlerinde sizleri harekete geçirebilecek önemli durumlar söz konusu. Geçmişe dair ya da gelecek planlarınızı oluşturacak önemli oluşumları belirleyeceğiniz konular gündeminizde olacak. Geçmişteki önemli bir konuşma ya da diyalog bu günlerde yeniden ortaya çıkıp önem kazanabilir.

HAFTANIN MOTTOSU:

Hayatın nimetlerinin değerini bize öğreten, ancak hayatın zahmetleridir!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.