İKİZLER 21 Mayıs - 20 Haziran

İKİZLER 21 Mayıs - 20 Haziran

Haftaya girişte olumsuz eleştiriler ve tavırların hoşunuza gitmeyeceği, herkesin aklının kendisine kalması gerektiği fikriyle haftaya başlayabilirsiniz....

Haftaya girişte olumsuz eleştiriler ve tavırların hoşunuza gitmeyeceği, herkesin aklının kendisine kalması gerektiği fikriyle haftaya başlayabilirsiniz. Hatta ileri boyutta sadece kendinizle ilgilenmek ve çevrenizle ilişki kurmamaya gayret edebilirsiniz. Bu hafta genelinde kendinize fazla güvenmenin bazı sorunlarını yaşayabilirsiniz. Etrafınızda sizi bu anlamda tolere edemeyecek kişilerle zorlu anlar yaşamamak adına bu hafta içerisinde iletişimlerinizde daha dikkatli olmalısınız. Yanlış anlaşılmalara açık bir hafta.

9 Ekim tarihinde ilişkiler üzerinde gergin bir noktada olabilirsiniz. Bitirmek istemediğiniz ilişkilerde bu hafta çözüm bulmak için gayret göstermemelisiniz. Bu sizi gereksiz kırgın yapabilir. Eviniz ve yaşadığınız alanla ilgili ani değişim kararları alabilirsiniz. Ailenizin baskı süreçlerinden geçmek durumunda kalabilirsiniz. Kariyerde önemli ve sağlam adımlar gündeme gelebilir.

10 Ekim Jüpiter’in Akrep burcuna geçiş yapmasıyla sorumluluklarınız ve görev değişimlerinizin olduğu bir döneme giriyorsunuz. Terfi etmeniz ya da hedeflerinize bir adım daha yaklaşmanız adına güçlü bir sürece giriyorsunuz. Çalışmak tek prensibiniz olmalı.

Haftanın mottosu:

Kötümserlik zayıflığa, iyimserlik güce yol açar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.