İkizek, “Oda fiyat tarifeleri altında çalışmayın”

İkizek, “Oda fiyat tarifeleri altında çalışmayın”

Kocaeli Servisçiler Odası Başkanı Şenol İkizek, akaryakıt başta olmak üzere birçok kaleme gelen zamların ardından açıklamada bulundu.

Kocaeli Servisçiler Odası Başkanı Şenol İkizek, akaryakıt başta olmak üzere birçok kaleme gelen zamların ardından yaptığı açıklamada, "Oda fiyat tarifesi altında hiçbir esnafın çalışmamasını önemle rica ediyorum. Kesinti yapan ve istediğiniz rakamları vermeyen şirketlere çıkış yazın” dedi

 

Kocaeli Servisçiler Odası Başkanı Şenol İkizek, son dönemde akaryakıt başta olmak üzere birçok kaleme gelen zamlarla ilgili açıklama yaptı. Başkan İkizek; servisçilerin tek temel giderinin mazot olmadığını belirterek, “Geçen sene 3 bin 152 TL’ye yaptırdığım sigorta bu sene 7 bin 542 TL oldu.  Geçen sene 80 TL’ye aldığım ayna bu sene 300 lira oldu. Geçen sene bin 250 TL olan lastik bu sene 3 bin 250 TL. Neymiş mazot farkı alıyormuşuz. Mazotun farkını alsan ne olacak? Senin temel giderin sadece mazot değil. 

 

SONUNA KADAR YANINIZDAYIZ

Bunun bilincinde olmayıp boş boş yorum yapan bir dünya insan tanıyorum. Bu sebepten dolayı oda fiyat tarifesi altinda hiçbir esnafın çalışmamasını önemle rica ediyorum. Kesinti yapan ve istediğiniz rakamları vermeyen şirketlere çıkış yazın, oda olarak bizler size iş bulmak için ne gerekiyorsa sonuna kadar yanınızda olacağız. Tüm esnafımıza kazasız belasız hayırlı işler diliyorum” dedi.

 

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.