İkiz plakalı araçlarla hırsızlık yapıyorlardı

İkiz plakalı araçlarla hırsızlık yapıyorlardı

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, satılık araç ilanlardaki plakaları alıp, ikiz plaka bastırarak kullandıkları araçlara takan, çok sayıda evden hırsızlık oyalı gerçekleştirdikleri tespit edilen 3 kişi gözaltına alındı

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda,  satılık araç ilanlardaki plakaları alıp, ikiz plaka bastırarak kullandıkları araçlara takan ve Kocaeli, Bursa ile İstanbul illerinde çok sayıda evden hırsızlık oyalı gerçekleştirdikleri tespit edilen 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

 

İstanbul’da son zamanlara yaşanan evden hırsızlık olaylarını takibe alan emniyet güçleri,  birçok evden hırsızlık olayının, aynı kişiler tarafından yapıldığını, bu kişilerin Kocaeli ve Bursa illerinde de çok sayıda hırsızlık olaylarına karıştığını belirledi. Ayrıca devam eden araştırma ve incelemeler sonucu,  şüphelilerin olaylarda kullandıkları araçlara, internette satışa çıkarılan araçlara ait plaka numaralarını alarak, ikiz plaka bastırdıkları ve bunları yakalanmamak amacıyla kullandıkları araçlara taktıklarını tespit etti.

FİRARİ 2 KİŞİ ARANIYOR

 Toplanan deliller doğrultusunda 3 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda çok sayıda suç kayıdı bulunan M.C, G.Ş ile B.G gözaltına alındı.  Ayrıca şüphelilerin ev ve üzerlerinde yapılan aramalarda 4 tabanca, 1 pompalı tüfek, 500 gram kokain, 1 hassas terazi, yüklü miktarda döviz ve ziynet eşyası ele geçirildi. Öte yandan hırsızlık olaylarına karışan A.C ile F.G isimli şüphelilerin de yakalanması amacıyla çalışmaların da devam ettiği öğrenildi.

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.