İkinci kitabına hazırlanan Yüksek’ten ÇYDD’ye jest

İkinci kitabına hazırlanan Yüksek’ten ÇYDD’ye jest

İkinci şiir kitabını baskıya yollamak üzere olan emekli öğretmen Cemil Yüksek, ilk eseri Dünyayı Sığdırırdın Avuçlarına adlı kitabından 20’sini ÇYDD Gebze’ye bağışladı

Yıllara yaydığı şiir işçiliğini dosya kağıtlarından kitaba döken ve ilk eserini, “Dünyayı Sığdırırdın Avuçlarına” adlı kitabıyla dikkat çeken emekli öğretmen Cemil Yüksek’ten Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği – ÇYDD Gebze Şubesi’ne jest.

cemil-yuksek-1-001.jpg

Aynı zamanda Tüm Emekli-Sen Gebze Şube Başkanı olan Cemil Yüksek ilk eserinden 20 adedini ÇYDD Gebze’ye bağışladı. Yüksek şubeyi ziyaretinde Başkan Nurcan Çınar, Başkan Yardımcısı Meltem Tabanlıoğlu Toker, yönetici ve üyeler tarafından ağırlandı. Yüksek bu esnada Çınar ve beraberindekiler ile sohbet etti.

Başkan Nurcan Çınar mesleği öğretmenlik olan ve eğitime olan desteği emeklilik sonrası da devam eden Cemil Yüksek’e anlamlı bağışından ötürü teşekkür edip, “Böyle duyarlı insanlar oldukça sırtımız yere gelmez” dedi.  

cemil-yuksek-3.jpg

Öte yandan ilk şiir kitabı büyük beğeni toplayan Cemil Yüksek’in ikinci kitabının ise baskı aşamasında olduğu öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.