İkinci dönemimiz daha etkili geçecek

İkinci dönemimiz daha etkili geçecek

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı ve başkan adayı İlhami Bayrak, 20 Kasım’daki tek adaylı kongrede ikinci dönemine hazırlanıyor. Bayrak ilk dönemlerinde ilçe gündemini belirlediklerini, ikinci dönemde etkilerinin daha da artacağını söyledi

İYİ Parti Çayırova İlçe Teşkilatı’nda önümüzdeki pazar günü gerçekleşecek olağan kongre öncesi gerek teşkilat yönetimi gerekse kadın kolları hazırlıklarını tamamladı. Çayırova Belediye Kültür Salonu’nda gerçekleşecek,saat 11.00’de başlayacak kongrede seçime İlçe Başkanı İlhami Bayrak başkanlığındaki tek listeyle gidilecek. 400 delegenin oy hakkının bulunduğu kongrede 20’si asil 20’si yedek 40 yönetim kurulu üyesiyle birlikte 26 il delegesi belirlenecek. Ancak İYİ Parti tüzüğü ilgili maddeye istinaden yönetim kurulu 30 asil 30 yedeğe kadar çıkartılabilir.

TÜRKKAN’DA ISRARCIYIZ

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak yönetim kurulu listesine dair son değerlendirmelerin tamamlanmak üzere olduğunu bildirdi. İYİ Parti İl Teşkilatı’ndan kongreye üst düzey yönetici ve milletvekillerinden katılım olup olmayacağına dair henüz kendilerine bilgilendirme yapılmadığını belirten Bayrak kendilerinin İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın katılımı konusunda ısrarcı olduklarını söyledi. Bayrak kongrelere ülke genelinde gidildiği için program sıkışması yaşandığını belirtti.

KONGREMİZ BELİRLEYİCİ OLACAK

Gebze’de de ilçe seçim kurulunun program sıkışıklığından uyarısıyla 27 Kasım’da gerçekleşmesi tasarlanan ilçe kongrelerinin 20 Kasım’a aldıklarını kaydeden İlhami Bayrak, “İYİ Parti Çayırova İlçe Teşkilatı’nın kongresi bölge siyasetinde belirleyici olacak. Genelde ve yerelde iktidarı hedefleyen İYİ Parti’nin Çayırova İlçe Teşkilatı’nda göreve atandığım ilk dönemde düzenlediğim basın toplantısında güçlü bir teşkilat olarak belediye meclis üyemiz Deniz Kolo ile birlikte gündemi belirleyeceğimizi söylemiştim. Öyle de oldu.

ÇOK DAHA ETKİLİ GEÇECEK

Önümüzdeki pazar gününden itibaren başlayacak ikinci dönemimiz çok daha etkin şekilde, yine gündemi belirleyen parti olacağız” diye konuştu. Yine geride kalan dönemde spesifik hiçbir konuya girmediklerini kaydeden Bayrak, “Reysaş Lojistik’in imar kaçağı ve rüşvet iddialarında da araştırdık, soruşturduk, belge bulduk ve hukuka verdik. Şimdi sonucunu bekliyoruz” dedi.

DAVUL ZURNA PROGRAMDAN ÇIKARTILDI

İYİ Parti Çayırova İlçe Teşkilatı’nın 20 Kasım Pazar günü gerçekleşecek kongresine doğru Binnur Oran Akın başkanlığındaki kadın kolları da hazırlıklarını tamamladı. Aynı zamanda kadın kolları yönetiminde yer alan mahalle temsilcileri Fatma Kızak (Çayırova), Nilüfer Yılmaz ve Ebru Genç (Ebru) ile durum değerlendirmesinde bulunan Akın, “Kongrede kadın kolları ve mahalle başkanlarımızdan oluşan çok sayıda kadın partilimizle birlikte aktif sorumluluk üstlendik. Çayırova Belediye Kültür Salonu’ndaki kongremiz son derece coşkulu geçecek. Programda davul zurna da yer alıyordu ancak Taksim’deki terör saldırısından ötürü kaldırdık. Salon süslemesine dair tüm ön hazırlıklarımız da tamam. Artık kongre gününü beklemekteyiz” diye konuştu.

BAYRAK’IN MADDİ

MANEVİ DESTEKLERİYLE

Önümüzdeki dönemde de Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı /  İlçe Kadın Kolları Başkanı göreviyle yönetimde yer almasına kesin olasılık verilen Akın, “Kadın kolları ve kadınlar olarak bu dönemi başarılı çalışmalarla geride bıraktığımızı düşünüyorum. Bu başarıyı da ilçe başkanımız İlhami Bayrak’ın maddi manevi destekleri, katkılarıyla edindik” diye konuştu.

YARISINDAN ÇOĞU KADIN

İYİ Parti Çayırova İlçe Teşkilatı’nda üyelerin yarısından çoğunun kadın olduğunu, geçtiğimiz günlerde kadınlara yönelik kahvaltı programında 95 kadını ağırladıklarını belirten Akın, “Meral Akşener şahsında kadın bir genel başkana sahibiz. Çalışmalarımızı bu bilinç doğrultusunda sürdürüyoruz. Partimize ilgi önümüzdeki dönem daha da ivme kazanacak” diye konuştu.

 

5002-009.jpg

İlhami Bayrak

 

5005-009.jpg

Binnur Oran Akın

 

5003-010.jpg

Soldan sağa – Ebru Genç, Nilüfer Yılmaz, Binnur Oran Akın ve Fatma Kızak kongreye doğru son hazırlıkları değerlendirdi. 

 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.