İki isim dev proje için anlaştı

İki isim dev proje için anlaştı

Gebze’nin önde gelen iki genç iş adamı Altınlas Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Altıntaş ve AYM İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Umut Aydoğdu ortak bir proje için imza attılar.

Gebze’nin önde gelen genç işadamlarından olan Altınlas Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Altıntaş yeni yatırımlarına devam ediyor. Gökhan Altıntaş yeni yatırım projesi kapsamında büyük bir satış ve servis tesisi yapıyor. Yapılacak olan yeni tesisle ilgili olarak bilgi veren Altınlas Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Altıntaş, “Altınlas Otomotiv olarak bölgemize yeni yatırımlarımız devam ediyor. Bilindiği üzere toplam 3 şubemizle binek, kamyonet, kamyon, otobüs, iş makinesi ve forklift lastiklerinde toptan ve perakende satış ve servis hizmeti veriyoruz. Bu hizmetlerimize devam ederken bölgenin ihtiyacı olan dördüncü şubemizin için yer arayışımızı tamamladık. Yer arayışının ardın şubemizin inşaat yapımı için yine bölgemizin önde gelen ve en köklü firmaların başında olan AYM İnşaat ile anlaştık” dedi.

 

“AYM İNŞAAT GÜVENCESİYLE”

AYM İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Umut Aydoğdu da böylesi bir projede kendi firmalarını tercih etmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öncelikle yeni yapılacak olan projenin başta Altınlas Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Altıntaş ve bizlere hayırlı olsun. AYM İnşaat olarak bu tür projelerde önemli tecrübe ve birikime sahip bir firmayız. Yapılacak olan projeye en kısa zamanda ve AYM İnşaat güvencesiyle teslim edeceğiz” dedi.

 

manset-2-317.jpg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.