İhsaniyespor filede kadrosunu güçlendiriyor

İhsaniyespor filede kadrosunu güçlendiriyor

İlimizi 2.Lig’de temsil eden İhsaniyespor bayan voleybol takımında yeni sezon için transfere erkenden başladı. Siyah-Beyazlı ekip Busenur Çoban, Ecem Semiz, Ecem Aldırmaz ve Selinay Akçin ile anlaşmaya vardı.

Geçtiğimiz sezon Bayanlar Voleybol 2. Ligi’nde ilk kez ilimizi temsil eden İhsaniyespor hedefini kümede kalmak olarak belirlemişti. Bu hedefine ulaşan ekip yeni sezon öncesi transferlere erken başladı. Daha önce Elif Gaygusuz ve Sena Halavurta ile anlaşan Siyah-Beyazlı ekip dört yeni isimle daha el sıkıştı. Manisa Ataspor altyapısından yetişen Busenur Çoban, Ece Semiz, Ecem Alınmaz ve Selinay Akçin ile anlaşan İhsaniyespor bu sezon daha üst sıralara oynamak istiyor.

GENÇ İSİMLER TRANSFER EDİLDİ

Geçtiğimiz sezon gibi genç bir kadro kurmak isteyen İhsaniyespor eksik bölgelerine bu yönde transferler yapıyor. 2002 doğumlu olan Busenur Çoban 183 cm boyunda ve pasör bölgesinde göre yapıyor. Smaçör olarak görev yapan isimlerden 175 cm boyundaki Ece Semiz 2000 doğumlu, 186 cm boyundaki Ece Alınmaz 2000 doğumlu ve son olarak da 175 cm boyunda 2000 doğumlu Selinay Akçin de takıma katılan son isim oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.