İftar sofrası ‘Barış’ için kuruldu!

İftar sofrası ‘Barış’ için kuruldu!

     Barış Mahallesi sakinleri, Gebze Belediyesi tarafından kurulan iftar sofrasına konuk oldu. Barış sakinleriyle birlikte orucunu...

 

 

 

 

 

Barış Mahallesi sakinleri, Gebze Belediyesi tarafından kurulan iftar sofrasına konuk oldu. Barış sakinleriyle birlikte orucunu açan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Barış Mahallesi; altyapısı tamamlanan, üstyapısı, parkları ve sosyal donatı alanları, modern yerleşim yerleriyle Gebze’nin örnek mahallelerinden” dedi

 

 

HER AKŞAM BİR MAHALLE

Barış Mahallesi sakinleri, Gebze Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğinde buluştu. Gebze Belediyesi tarafından her akşam bir mahallede düzenlenen iftar yemekleri tüm hızıyla devam ediyor. ‘Gebze’de Ramazan Paylaşmaktır’ sloganıyla her akşam bir mahallede kurulan iftar sofrasına, Barış Mahallesi sakinleri konuk oldu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde verilen iftar yemeğine AK Parti İlçe yöneticileri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Ahmet Kisbet, belediye meclis üyeleri, Barış Mahallesi Muhtarı Erol Yıldız ve çok sayıda vatandaş katıldı.

RAMAZAN BEREKET AYI

Türk Sanat Musikisi heyeti tarafından seslendirilen birbirinden güzel eserleri dinleyerek iftar saatini bekleyen mahalle sakinleri, masalarına deneyimli servis elemanları tarafından getirilen yemeklerle oruçlarını açtığı iftarda kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Köşker, Ramazan ayının bereket ve paylaşma ayı olduğunu söyledi.

ÖĞRENİYORLAR  

 

“Ramazan ayının güzelliklerini ve bereketini siz değerli hemşerilerimizle paylaşmak üzere mahallemizde kurduğumuz Halil İbrahim soframıza hoş geldiniz” diyen Başkan Köşker, “Eş, dost akraba, konu komşu, tanıdık tanımadık yeni simaların aynı masada bir araya geldiği, tanışıp kaynaştığı Ramazan iftarları sayesinde çocuklarımız da Ramazan’ın güzelliklerini öğrenme ve tanıma fırsatı buluyor. Birazdan sahne alacak Hacivat ve Karagöz’ün yanı sıra meddah oyunlarını da izleyecek minik kardeşlerimiz bizi biz yapan değerlerle tanışıyor. Bir yandan da yeni arkadaşlıklar ediniyor.”  Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.