İçişleri Bakanlığı'ndan Bayram Öncesi Büyük Fırsat: 1608 Sözleşmeli Personel Alımı"

İçişleri Bakanlığı'ndan Bayram Öncesi Büyük Fırsat: 1608 Sözleşmeli Personel Alımı"

İçişleri Bakanlığı, Resmi Gazete'de yayımlanan duyurusu ile bayram öncesinde büyük bir personel alımı yapacağını açıkladı. Toplamda 1608 yeni personelin kadrolara katılacağı bu alım, adaylara çeşitli pozisyonlarda iş olanakları sunuyor.

Adayların merakla beklediği başvuru şartları, tarihler ve diğer detaylar açıklandı. Peki, İçişleri Bakanlığı hangi branşlardan alım yapacak ve adayların başvuru sürecinde bilmesi gerekenler neler? İşte, başvuruya dair tüm ayrıntılar.

Başvuru Şartları ve Süreci
İçişleri Bakanlığı'nın personel alımında aradığı genel şartlar arasında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, belirli suçlardan mahkum olmamak ve askerlik durumu gibi kriterler bulunuyor. Adayların, başvuru tarihleri arasında e-Devlet üzerinden işlemlerini tamamlamaları gerekiyor.

Alım Yapılacak Branşlar ve Pozisyonlar
İçişleri Bakanlığı, bünyesine dahil edeceği 1608 personel için çeşitli branşlarda alım yapacak. Bu pozisyonlar arasında:

Büro personeli
Mühendis (çeşitli dallarda)
Avukat
Teknisyen
Destek personeli
Tekniker
Mimar
Arşiv uzmanı
Çağrı karşılama personeli
Programcı
gibi farklı alanlardaki uzmanlık ve nitelikleri taşıyan adaylar yer alıyor.

Başvuru Tarihleri
İçişleri Bakanlığı personel alımına başvurular, 22 Nisan'dan itibaren 26 Nisan 2024 tarihine kadar e-Devlet üzerinden alınacak. Başvuru için gerekli olan e-Devlet şifresi, PTT Merkez Müdürlüklerinden temin edilebilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.