İçerde, dışarda fark etmiyor

İçerde, dışarda fark etmiyor

TFF 3. Lig 2. Grup’ta bu sezon şampiyonluk yarışında rakiplerinin önünde avantajlı olan Kocaelispor hem evinde, hem deplasmanda başarılı performans sergiledi.

EVİNDE 12 GALİBİYET

Spor Toto 3.Lig 2’nci Grup’ta rakiplerinin önünde 14 puanla lider olan Kocaelispor iç ve dış saha performansı neredeyse eşit.  Yeşil siyahlı ekip taraftarlarının önünde Kocaeli Stadyumu’nda avantajını iyi kullanarak 14 maçta 12 galibiyet kazandı. Sahasında beraberlik almayan, en çok gol atan takım olan Kocaelispor iç sahada topladığı 36 puanla tüm rakiplerini geride bırakarak zirvede yer aldı. Kocaelispor sahasında 2,5 puan ortalaması yakaladı.

RAKİPLERİNİ SOLLADI

Yeşil siyahlı temsilcimiz deplasman performansıyla bu sezon dikkat çekti. Kocaelisporlu futbolcular maç eksiğine rağmen kendisine en yakın rakibi kentlisi Belediye Derincespor’dan 5 puan fazla toplamayı başardı. Deplasmanda en çok kazanan ve en çok gol atan takım ünvanlarını elinde bulunduran Kocaelispor ayrıca, kalesinde en az gol gören ikinci takım olmayı başardı. Kocaelispor deplasmanda 2.1 puan ortalamasıyla başarılı bir sezon geçiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.