İBRAHİM ÜZÜLMEZ GEBZE HABER’E KONUŞTU

İBRAHİM ÜZÜLMEZ GEBZE HABER’E KONUŞTU

Kocaeli’nin vergi rekortmeni olan eski Beşiktaş’lı milli futbolcu İbrahim Üzülmez Kocaeli futbolunu yakından ilgilendirecek açıklamalarda bulundu. Eski...

Kocaeli’nin vergi rekortmeni olan eski Beşiktaş’lı milli futbolcu İbrahim Üzülmez Kocaeli futbolunu yakından ilgilendirecek açıklamalarda bulundu.

 

Eski Beşiktaş’lı milli futbolcu İbrahim Üzülmez Kocaelispor ve Kocaeli futbolunu değerlendirdi. Gazetemizin Spor Müdürü Güven Çağlayan’la Ataşehir’de bir araya gelen eski milli futbolu, Kocaelispor camiasını yakından ilgilendirecek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

Futboldan kazandığı paraların tümünü gayrimenkule yatıran ve aylık kira geliri resmi açıklamalara göre 720 Bin TL olduğu bilinen Üzülmez yaptığı açıklamada Kocaelispor’u alabileceğini söyledi. Eski futbolcu şu ifadeleri kullandı.” Kulüp yapılanmaya gider, borçları silinirse Kocaelispor’u hemen alırım. Biz futbolun içinden geldik. Kocaelispor’un ne kadar büyük bir camia olduğunu biliyorum. Oradaki sinerjiyi yeniden sağlayıp, kulübü eski günlerine yeniden döndürebilecek oluşum sağlayabiliriz. Kocaeli’de inanılmaz bir futbol piyasası var. Kulüplerin iflas noktasına gelmesi büyük bir hayal kırıklığı, yanlış giden konular üzerinde durup çözüm üretilmeli” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.