İbrahim Karslı CHP’den istifa etti

İbrahim Karslı CHP’den istifa etti

CHP Darıca Belediyesi Eski Meclis Üyesi Av. İbrahim Kaslı CHP’den istifa ettiğini açıkladı.

CHP Darıca Belediyesi Eski Meclis Üyesi Av. İbrahim Kaslı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “20 yıldır içerisinde mücadele ettiğim, gençlik kollarından başlayarak üye, YK üyesi, ilçe başkan yardımcısı, meclis üyesi, büyükşehir belediyesi meclis üyesi grup başkanvekili, hukuk komisyonu üyesi başkanlığı görevlerinde bulunduğum dedelerimin, sülalemin, anne ve babamın akrabalarımın yüzde 90’nın partisi Cumhuriyet Halk Partisinden bazı haklı gerekçelerle istifa ediyorum. Bu kararı alırken çok zorlandım ama hayatım boyunca susup oturmadım.

 

“ATATÜRK İLKELERİNDEN TAVİZ VERİLDİ”

Parti içerisindeki uyarılarımızın duvarlardan dönmesi, sunduğumuz çözüm önerilerimizin dikkate alınmaması, ön seçim kanallarının tıkanması, son olarak Atatürk ilkelerinden verilen tavizler bu kararı almamda etkili oldu. Hiçbir zaman ikbal peşinde koşmadım susup otursam çeşitli görevler de alabilirdim. Ancak siyasi hayatımı sayın Erkan Baş, Ahmet Şık, Barış Atay ve Sera Kadıgil ve yoldaşlarına destek olmak adına Türkiye İşçi Partisi’nde sürdüreceğim. Hiçbir beklentim yoktur tek beklentim tam bağımsız laik bir hukuk devletinde yaşamak ve çocuklarımı büyütmektir.

 

“DAHA İYİ ANLAŞILACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM”

Bugüne kadar üzerimde emeği olan tüm dostlarıma parti emekçilerine beraber görev yaptığım tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ederim. Beni anlayacaklarını biliyorum. Kısa süre sonra yazılı bir açıklama yayınlayacağım. Daha özgür bir ülke, daha temiz bir siyaset için kişisel çıkarlarımızı terk ederek seçeneksiz olmadığımızı göstermek istedim. Tüm gücümle tüm bilgimle tüm tecrübemle ülkem şehrim ilçem ve tüm ötekiler için çalışmaya devam edeceğim. Beni eleştirenler olacaktır ama bir süre sonra daha iyi anlaşılacağımı düşünüyorum” dedi.

 

Haber: Hanifi SURUN

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.