Hyundai'den, işçisine 2 maaş prim

Hyundai'den, işçisine 2 maaş prim

İzmit Alikahya'da faaliyet gösteren Hyundai Fabrikası, bünyesinde çalışan işçilere 10 bin TL'lik yılbaşı çeki müjdesinin ardından, bir müjde daha verdi. Fabrika personeline yaklaşık 2 maaş tutarında prim verileceği duyuruldu.

İzmit İlçesi Alikahya mevkiinde kurulu bulunan, dev otomotvi firması Hyundai'den işçilere müjdeli bir haber geldi. Kısa bir süre önce yılbaşı çeklerinin 10 bin TL'ye çıkartıldığını duyuran Hyundai, bu defa ise 2023 yılında üretim ve satış hedeflerini başarıyla gerçekleştirdiği için, işçilere 2 maaş tutarında ikramiye verileceğini duyurdu.

MEKTUP GÖNDERDİ

Konu ile ilgili olarak Hyundai Türkiye CEO'su Sangsu Kim çalışanlara mektup gönderdi. Kim, o mektupta şu ifadeleri kullandı: "Hyundai’nin başarısının işçinin başarısı olduğunun altı çizilerek, “Sizlerin başarısı, şirketimizin başarısıdır. Dolayısıyla her birimizin mutluluğunu ön planda tutmayı hedefliyoruz. Şirketimizin imkanları çerçevesinde çalışanlarımıza destek olmaya her zaman öncelik veriyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta sizlere verilen yıl başı çeki miktarını 10 bin TL’ye çıkardık.

2 MAAŞ İKRAMİYE MÜJDESİ

Bununla birlikte bu başarılarımızın yansıması olan bir güzel haberi daha sizlerle paylaşmak istiyorum. 2023 yılında üretim ve satış hedeflerimize ulaşmamız sonucunda ortalama 2 maaş prim ödemesi yapacağız. Prim ödeme detaylarını İnsan ve Kültür Grubumuz sizlerle paylaşacaktır. Sözlerime son verirken sizlere ve değerli ailelerinize sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl diliyorum. Yeni yılda birlikte daha da güçlenerek, gelişimimizi sürdüreceğimize yürekten inanıyorum."

Kaynak:Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.