Hyundai Assan’a Teşekkür Belgesi

Hyundai Assan’a Teşekkür Belgesi

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney Hyundai Assan Ceosu Wongyun Park ve ekibine, İl Sağlık Müdürlüğü binasında düzenlenen programla teşekkür belgesi takdim etti.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Koronavirüsle mücadele çalışmaları Kocaeli’ de de kamu ve özel sektör kuruluşlarının da desteği ile kararlı şekilde yürütülüyor. İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı ve Kocaeli Valiliğinin öncülüğünde gerçekleştirdiği Covid 19 ile mücadele çalışmalarına desteğini esirgemeyen ve önemli katkılar sunan kuruluşlara yönelik teşekkür programları düzenliyor.

COVİT 19 MÜCADELESİNE DESTEK

İlimizde bulunan ve otomotiv alanında faaliyet gösteren Hyundai Assan fabrikası önemli bir çalışmaya katkı sağlayarak covit 19 mücadelesine destek verdi. Numune alma aracı olarak tasarlanan sağlık taraması aracının donanımına verdikleri desteklerinden dolayı fabrika yöneticilerine Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. Kocaeli Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen törene Hyundai Assan Fabrika Müdürü Wongyun Park, İnsan Kaynakları Müdürü Gökhan Şahin ve yönetim ekibi katılım sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.