‘HUZUR İSTİYORUZ’

‘HUZUR İSTİYORUZ’

  Gebzespor’un genç Başkanı İbrahim Türkmen gündeme dair açıklamalarda bulundu. Genç başkan, futbolculara ödeme yaptıklarını ve yapmaya...

 

 

Gebzespor’un genç Başkanı İbrahim Türkmen gündeme dair açıklamalarda bulundu. Genç başkan, futbolculara ödeme yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirtti. Ödeme konusunda çıkan söylentiler tamamen yıpratmak amaçlıdır diyen Türkmen, çıkar kaygısı yaşayan insanlar, bizi yıpratmak istiyor. Yıllardır Gebzespor bunlardan zarar gördü. Gelin taşın altına elinizi sizde koyun, hep birlikte mücadele edelim” dedi.

 

ŞİMDİ DAHA İYİ ANLADIM

Gebzespor’un yeni umudu olan İbrahim Türkmen 4 haftalık başkanlık sürecini  değerlendirerek şunları söyledi. “Gebzespor’un neden bu durumda olduğunu şimdi daha iyi anladım. Camiada işgüzar insan çok. Samimiyet, sevgi yok. Çıkar kaygısı kulübü bu noktaya getirmiş. Biz huzurlu çalışabileceğimiz bir ortam istiyoruz. Kulübü eski günlerine yeniden getirebileceğimize inanarak bu göreve talip olduk. Ancak işgüzar, çıkar kaygısı yaşayan insanlar bu kulüpten elini çekmediği sürece Gebzespor’a biz değil kim gelirse gelsin kurtaramaz. Camia olarak birlik ve beraberliği sağlamalıyız. Biz eski hataları yapmak istemiyoruz” diye konuştu.

 

GELİN GÖRÜN!

 

 

Gebzespor’un genç başkanı İbrahim Türkmen, “Gerçek Gebzespor taraftarı bizlere sabır göstersin, zamanla ne kadar iyi niyetli olduğumuzu görecekler. Gebzespor’u bulunduğu durumdan kurtarmak çalışıyoruz. Birilerinin yanlış yönlendirmeleriyle bize farklı gözle bakmasınlar, kapımız herkese açık, neler yaptığımızı görmek isteyen buyursun gelsin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.