Hüseyin Üzülmez’den salvolar!

Hüseyin Üzülmez’den salvolar!

Fırsat yakalamış, şeytani planlara sahip olan, ahlakları sorgulanması gereken sporcu ve insan müsveddeleri ile uğraştık.

Kocaelispor Kulüp Başkanı Hüseyin Üzülmez düzenlediği basın toplantısında soruları yanıtlarken adeta içini döktü. Bir çok konu ile ilgili detaylı açıklamalar yapan Üzülmez başkan olmayı düşünmediğini belirtti ve şu ifadelere yer verdi: Başkan olduktan sonra bir takım farklı sesler ve duyumlar aldık. Sanki başkan olmaya çok hevesliymişim gibi bir hava yaratıldı.
BİR ARAYA GELDİK
Ne benim ne de yönetimdeki arkadaşlarımın “Eskisi gitsin, biz gelelim” diye bir ihtirasımız olmadı. Bize görev düşerse seve seve yapabileceğimizi ama Kocaelispor’a hizmet edecek herkesin yanındayız demiştik.KOTO’da eski başkan ve aday olabilecek arkadaşımız ile bir araya geldik. Hem Bahri Bey hem de aday arkadaşımız benim başkan olacağım konusunda düşüncelerini dile getirdi ve karar verildi.
SAĞLIĞIMIZ BOZULDU
Çok değerli bir yönetim ile çalışıyorum.Arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Başkaları sefa sürerken ben ve yönetici arkadaşlarım kan ter içinde para aradı. Bizi üzen, insani değerlerini yitirmiş sporcu müsveddeleri ile muhatap olmamızdı. Ukalalık, ego diz boyuydu. Fırsat yakalamış, şeytani planlara sahip olan kişilerle uğraştık. Gerçekten sağlığımız bozuldu. Ben mide spazmları ile yaşadım. O dönemde bunları paylaşmak istemedik. Ancak belirtmek isterim ki kan kustuk kızılcık şerbeti içtik dedik.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.