Hüseyin Üzülmez yeniden başkan

Hüseyin Üzülmez yeniden başkan

Tek aday ile gerçekleştirilen kongrede Kocaelispor’da mevcut Başkan Hüseyin Üzülmez, yeniden başkan seçildi. Üzülmez ve ekibi bu kez üç yıllığına görece geldi.

TEK ADAY OLARAK GİRDİ

Kocaelispor’da cumartesi günü gerçekleştirilen mali kongrenin ardından bugün İnterteks Fuar Alanı’nda seçimli olağan genel kurul gerçekleştirildi. Kongrede haziruna toplam 162 kişi imza attı. Mali kongrede ibra edilen mevcut başkan Hüseyin Üzülmez, seçime tek aday olarak girdi. Saat 11.00’de başlayan kongreye katılım beklenenden az olurken, pandemi kurallarına ve sosyal mesafeye dikkat edildi. Hüseyin Üzülmez üyelerin oy birliği ile yeniden Kocaelispor Başkanı seçildi.

 

YÖNETİM YARIN TOPLANACAK

Hüseyin Üzülmez ile birlikte 17 kişiden oluşan yönetim kurulu, yeni sezonda tahmini bütçeyi 30 Milyon TL olarak belirledi. Kısa sürede hayata geçirilmesi için beklenen projelerin startını verecek olan yönetimin, takımın bu sezon 2. Lig’de şampiyon olabilmesi adına da tüm fedakarlığı yapacak. Kocaelispor’da ikinci dönemine başlayan Hüseyin Üzülmez’in yarın mazbatasını alması bekleniyor. Daha sonrasında yönetim bir araya gelerek yeni dönemin ilk yönetim kurulu toplantısını yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.