Hüseyin Cebe ölüm yıldönümünde anıldı

Hüseyin Cebe ölüm yıldönümünde anıldı

  2007 yılında görevi başındayken okulundaki bir öğretmen tarafından katledilen Eğitim-Sen Gebze Şubesi üyesi Hüseyin Cebe için Eğitim-Sen...

 

 

2007 yılında görevi başındayken okulundaki bir öğretmen tarafından katledilen Eğitim-Sen Gebze Şubesi üyesi Hüseyin Cebe için Eğitim-Sen Gebze Şubesi tarafından bir anma etkinliği gerçekleştirildi.

 2 Nisan 2007 tarihinde Darıca Süreyya Yalçın İlköğretim Okulu'nda görev yaparken başka bir öğretmen tarafından teneffüs arasında öğrencilerinin gözleri önünde katledilen öğretmen Hüseyin Cebe için önceki gün bir anma etkinliği gerçekleştirildi. Eğitim-Sen Gebze Şubesi lokalinde gerçekleşen anma etkinliğine Eğitim Sen Gebze Şube Başkanı Oğur Aydın, Eğitim Sen Gebze Şubesi eski başkanları Güngör İrdem, Orhan Kaya ve Hüseyin Cebe’nin, ailesi, dostları ve çok sayıda Eğitim-Sen Gebze Şubesi üyesi öğretmen katıldı. Anma etkinliği 1 dakikalık saygı duruşuyla başladı. Hüseyin Cebe'nin görüntülerinin yer aldığı sinevizyon gösterisinin ardından Eğitim Sen Gebze Şube Başkanı Oğur Aydın, Eğitim Sen Gebze Şubesi eski başkanları Güngör İrdem de birer konuşma yaptılar. Yapılan konuşmaların ardından Hüseyin Cebe'nin sevdiği türküleri seslendirildi.

 

Haber: Hanifi  surun


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.