HURŞİT GÜNEŞ: Normal getiriye tamah etmiyorlar!

HURŞİT GÜNEŞ: Normal getiriye tamah etmiyorlar!

CHP’nin Kocaeli eski Milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş, futbolcuların dolandırıcılık olayıyla ilgili olarak, ‘’ Hemen hepsi futbol camiası. Anlaşılan bunların çok parası var ve oldukça da açgözlüler. Normal getiriye tamah etmiyorlar.’’dedi.

Sosyal medya sayfası üzerinden paylaşım yapan Hurşit Güneş şunları ifade etti:
‘’Dilan Polat maskaralığına bilinçli olarak değinmedik. Türkiye’nin geldiği sefalet-saltanat dramının bir sahnesiydi. Ama Seçil Erzan’ın oluşturduğu Fatih Terim Fonu hepimizin dikkat etmesi gereken bir olay. Birincisi bu Saadet zinciri filan değil. Çünkü o sistemde ilk girenler çok getiri alır ama sonda kalanlar parasını kaybeder. Bunda ise bazıları tehdit ve şantajla para koparmış. Kaybeden sırası nedeniyle değil, saflığından. Kazanan da bilek gücünden!

HİÇBİRİ DE BU PARA NASIL ÇOĞALACAK DİYE SORMUYOR
İkincisi bunu yapan bir banka çalışanı. Böyle olması işin bankacılık sistemini de ilgilendirir hale geliyor. Üçüncüsü bu sözde fonun para koyanları birbirine güveniyor. Miktar bilmeseler de isimler biliniyor. Dördüncüsü, verilen paralar çok farklı ve bazıları da astronomik. Hiçbiri de bu para nasıl çoğalacak diye sormuyor. Ya cehalet ya da onlar da soygunun parçası. Ve beşincisi, hemen hepsi futbol camiası. Anlaşılan bunların çok parası var ve oldukça da açgözlüler. Normal getiriye tamah etmiyorlar.’’
*Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.