Hürriyet’ten taziye ziyaretleri

Hürriyet’ten taziye ziyaretleri

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Gebze ve Darıca’da bulunan CHP’lilere taziye ziyaretinde bulundu.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ilk olarak yengesi Güllü Köse’yi kaybeden CHP Darıca İlçe Yöneticisi Günay Köse ve merhumenin eşi Ali Köse’ye taziye ziyareti gerçekleştirdi. İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ile birlikte merhumenin eşi Ali Köse’yi Darıca’daki evinde ziyaret eden Başkan Hürriyet, Köse ailesine başsağlığı diledi.

 

ANNE ACISINI PAYLAŞTI

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet; geçtiğimiz hafta annesini son yolculuğuna uğurlayan CHP Darıca ilçe örgütünden emekli Gülbeyaz Güzeloğlu’na taziye ziyaretinde bulundu. Hürriyet; İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ile birlikte, Gülbeyaz Güzeloğlu’na başsağlığı dileyerek anne acısını paylaştı.

 

TAZİYE VE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet son olarak kısa zaman önce kız kardeşi ve ardından babasını kaybeden son olarak Beylikbağı’nda meydana gelen trafik kazasında oğlu yaralanan CHP Gebze İlçe Yöneticisi Ali Elmas’ı ziyaret etti. CHP Gebze İlçe Yöneticisi Ali Elmas’a taziye ve geçmiş olsun ziyaretinde bulunan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e ziyarette İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek eşlik etti.

 

ziyaretler-2-003.jpg

 

ziyaretler-3-001.jpg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.