Hürriyet’ten Sandıkçıoğlu’na ziyaret

Hürriyet’ten Sandıkçıoğlu’na ziyaret

Kartepe Suadiye Spor Kulübü’nü ziyaret ederek sporcularla bir araya gelen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz aylarda kalp krizi geçiren Kulüp Başkanı Serbülent Dursun Sandıkçıoğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletti.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Suadiye Spor Kulüp Tesisleri’ne giderek kulüp yönetimi ve sporcularla bir araya geldi. Sporcuların büyük bir sevgiyle karşıladığı Başkan Hürriyet, geçtiğimiz aylarda kalp krizi geçiren Suadiye Spor Kulübü Başkanı Serbülent Dursun Sandıkçıoğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletti. Buluşmada İzmit Belediyesi Koordinatörleri Ozan Aksu ve Hakan Yalçın ile CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttük de yer aldı.

“SPORUN HER ALANINI ÖNEMSİYORUZ”

Ziyarette konuşan Başkan Hürriyet, “Öncelikle başta siz olmak üzere Suadiye Spor ailesine çok geçmiş olsun. Kulübünüzle ilgili bizlere düşen bir şey olursa bütün yönetimimizle birlikte elimizden geldiği kadar yardımcı olmayı arzularız. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması için sporla ilgilenmeleri çok kıymetli. Bu açıdan sporun her alanına önem gösteriyoruz. Bütün futbolcularımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“SİZLERİ GÖRMEKTEN ÇOK MUTLU OLDUK”

Ziyaretleri için Başkan Hürriyet’e teşekkür eden Suadiye Spor Kulübü Başkanı Serbülent Dursun Sandıkçıoğlu ise “Sizleri takip ediyoruz. Çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz. Suadiye’ye hoş geldiniz. Ziyaretiniz bizim için çok değerli ve bizi çok mutlu etti. Buraya kadar gelerek halimizi hatırımızı sormanız çok güzel. Sizleri burada görmekten çok mutlu olduk. Başkanımız her ihtiyacımızda yanımızda olacağını birçok kez dile getirdi. Arkamızda gücünüzü hissettirdiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.