Hürriyet’ten, geçmiş olsun ziyareti

Hürriyet’ten, geçmiş olsun ziyareti

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Sanayi mevkiinde geçtiğimiz gün çıkan yangında büyük hasar gören Özel Ekin Oto’yu ziyaret ederek işletme sahibi Çetin Durna’ya geçmiş olsun dileklerini iletti.

İzmit Sanayi Mahallesi Kuzey Sokak’ta geçtiğimiz akşam ikinci el oto parça satan işletmede meydana gelen yangında, çevre işletmelerde de maddi hasar meydana gelmişti. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet de; İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Baştürk, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve İlçe yöneticisi Nagip Çiçek ile birlikte yangında hasar gören Özel Ekin Oto’yu ziyaret ederek, işletme sahibi Çetin Durna ve oğlu Doğrul Durna’ya geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

“DESTEĞE HAZIRIZ”

Başkan Hürriyet, çıkan yangında herhangi bir yaralanma meydana gelmemesinin sevindirici olduğunu kaydederek, işletme sahibi Çetin Durna’ya maddi ve manevi destek mesajı verdi. Başkan Hürriyet, “Çok geçmiş olsun. İzmit Belediyesi olarak imkânlarımız dâhilinde elimizden gelen maddi ve manevi desteği vermeye hazırız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.