Hürriyet’ten Fen İşleri Atölyelerine teşekkür ziyareti

Hürriyet’ten Fen İşleri Atölyelerine teşekkür ziyareti

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet son dönemde İzmit’i özel günlerde kent mobilyalarıyla donatarak adeta cıvıl cıvıl yapan ve halkın takdirini kazanan işlere imza atan Fen İşleri Müdürlüğü atölyelerinde görev yapan işçileri ziyaret etti.

Ziyaret programında Başkan Hürriyet’e İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları Seyhan Özcan, Ünal Özmural, Cem Güler, Emirşah Torun, SARBAŞ Genel Müdürü Nihat Değer, Koordinatörler Ozan Aksu, Hakan Yalçın, STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Eray Bodur, Birol Sağlam, Nurullah Özer, Cem Serhat Dayanç, Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü Mehmet Baştürk ve Basın Danışmanı Cem Şakoğlu eşlik etti. 

“KENDİ ÖZ GÜCÜMÜZLE ÜRETİYORUZ”

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan atölyelere gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı konuşmada, “Üreten Belediye vizyonumuzla çalışmalarımızı sürdürmeye gayret ediyoruz. Dışarıdan alımlarımızı azaltmaya çalışıyoruz. Dışarıdan, hazır almadan kendi öz gücümüzle, kendi geri dönüşüm malzemelerimizle bu kentin zenginliğini işleyerek, üretime dönüştürerek ve kullanılan bir ürün ortaya çıkararak halkımıza hizmet olarak sunmaya çalışıyoruz. 

“ÇOK KIYMETLİ ÇALIŞMALAR”

Bu konuda yaratıcılıklarını ortaya koyarak azimle, özveriyle çalışan ustalarımıza çok teşekkür ediyorum. Yakın zaman önce yılbaşında Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün ve Fen İşleri Müdürlüğümüzün yapmış olduğu çok kıymetli çalışmalar vardı. O çalışmalar, öz kaynaklarımızla, çok büyük paralar harcamadan sadece malzemeyle, kendi el emeğimizle ustalarımızın gayretiyle oluşturulmuştu ve halkımız çok beğenmişti. 

“YENİLİKÇİ İŞLER YAPIYORLAR”

Halkımızın bu teveccühünden sonra halkımızın parasını da doğru harcamak anlamında atölyelerimizi güçlendiriyoruz. Atölyelerimizde hem alanında uzman ustalarımızı istihdam ediyoruz hem de daha yenilikçi daha yaratıcı daha vizyoner ürünleri ortaya çıkarmaya çalışıyoruz.  Ustalarımız ciddi sınavları geçerek aramıza katıldılar. Sadece rutin hizmetler değil, çok daha yenilikçi işler de yapıyorlar” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.