Hürriyet  Mahallesi turu yaptı

Hürriyet Mahallesi turu yaptı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Hürriyet Mahallesi sakinlerine konuk oldu. Esnaf ziyareti de yapan Büyükgöz, vatandaşların talep ve önerilerini de dinledi.

 Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Hürriyet Mahallesi’ne konuk oldu. Gebze Belediyesi tarafından mahalleye kazandırılan yeni parkları inceleyerek gezisine başlayan Başkan Büyükgöz 2065 sokakta yapımı tamamlanan parkta oyun oynayan çocuklarla bir süre sohbet etti.

ESNAFLA GÖRÜŞTÜ

Çocukların boş vakitlerini geçirebileceği ve güven içerisinde oyunlar oynayabileceği yeni parkların yapımına önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çocuklarla bol bol fotoğraf çektirerek hediyeler takdim etti.  Hürriyet Mahallesi’nde esnafları ve kıraathaneleri  ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; vatandaşlarla da sohbet etti.

TALEP VE SORUNLARI DİNLEDİ

Hürriyet esnaflarına hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Büyükgöz, devam eden belediye hizmetleri hakkında da paylaşımda bulundu. Mahalle sakinlerinin ve esnafların talep ve isteklerini de alan Başkan Büyükgöz, projeler hakkında  istişarede bulundu.  

 

2-636.jpg3-368.jpg4-314.jpg5-188.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.