Hürriyet, Kuruçeşmeli kadın esnaflarla buluştu

Hürriyet, Kuruçeşmeli kadın esnaflarla buluştu

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Ramada Otel’de Kuruçeşmeli kadın esnafları ağırladı.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Ramada Otel’de Kuruçeşmeli kadın esnafları ağırladı. Programa Başkan Hürriyet’in yanı sıra Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu, STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Birol Sağlam ve Nurullah Özer, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ceren Öker Cömert, Kuruçeşme Hatipköy Mahalle Muhtarı Habibe Demiroğlu Aksoy ile Kuruçeşme bölgesinde esnaflık yapan kadınlar katıldı.  

 

SORUNLARA ORTAK ÇÖZÜM BULMAK İÇİN

Başkan Hürriyet, İzmit Belediyesinin kadınlara ve çocuklara yönelik hayat geçirdiği projeleri Kuruçeşmeli kadın esnaflarla paylaştı. Başkan Hürriyet, “Kadın olarak kendi ayakları üzerinde duran esnaflar olmanız ve bir hayat mücadelesi veriyor olmanız çok kıymetli. Bu anlamda beraberce neler yapabiliriz, sorunlarınıza nasıl çözümler bulabiliriz anlamında sizleri ağırladık. Ben de sizin gibi bu kentte yaşayan ve çalışan sıradan bir yurttaş olarak, sizler için ne yapabilirim düşüncesiyle sizlerle bir araya gelmek istedik.

 

HALKIN İSTEKLERİNE GÖRE

Kadınların birbiriyle dayanışma içerisinde olması çok önemli. Göreve geldiğimizden bu yana ‘ben yaptım oldu’ mantığıyla değil, bütün projelerimizi halka sorarak yapıyoruz. Halkın ihtiyacı ne ise ona dair proje üretmeye gayret ediyoruz. Harcadığımız para bizim değil, sizin paranız. Harcadığımız para bir soruna çözüm üretecekse o doğru proje demektir. İhtiyaç olmayan boşa yapılan yatırımlar israf demektir. Bu israfı önlemek için halkın isteklerine göre hizmetlerimiz şekillendiriyoruz” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.