Hürriyet her detayla yakından ilgileniyor

Hürriyet her detayla yakından ilgileniyor

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Fethiye Caddesinde kullanılacak taşların nitelik, nicelik ve kullanıma uygunluğunu test etti.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, altyapı çalışmalarının hızla devam ettiği Fethiye Caddesi ve Yan Yolları Yeniden Düzenleme projesinin her ayrıntısını yakından takip ediyor. Fethiye Caddesi’nin zemininde kullanılacak taşların hem kaliteli hem de uzun ömürlü olması için titiz davranan Başkan Hürriyet, İzmitlilere en iyi hizmeti sunabilmek adına taşları bizzat kendi inceliyor. 

 

ÖNCEDEN TEST EDİLDİ

Başkan Hürriyet ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Fethiye Caddesi ve yan yollarında kullanılacak olan taşların denemesini ilk olarak İzmit Belediyesi şantiyesinde küçük bir alanda gerçekleştirdi. Yapılan uygulamayla taşların nitelik, nicelik ve kullanıma uygunluğu test edildi. 

 

HÜRRİYET BİRÇOK KEZ ÜRETİM MERKEZİNE GİTTİ

Başkan Hürriyet ve ekibi, İzmit ve İzmitlilere en iyi hizmeti verebilmek adına   birçok kez Bilecik Söğüt’te bulunan doğal taş üretim tesisine giderek, Fethiye Caddesi’nin zemininde kullanılacak doğal malzemeyle üretilen taşları inceledi. 

 

DOĞAL MALZEMEDEN OLUŞAN TAŞLAR

Fethiye Caddesi ve yan yollarında yapılacak üst yapı çalışmalarının detaylarıyla titizlikle ilgilenen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de taş üretim tesisini sık sık ziyaret ediyor. Çevreye duyarlı ve kent estetiğine önem veren bir anlayışla hareket eden İzmit Belediyesi, Fethiye Caddesi’nde Avrupa’da da kullanılan çevre dostu doğal malzemelerden oluşan taşları kullanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.