Hürriyet güne İzmitlilerle başlıyor

Hürriyet güne İzmitlilerle başlıyor

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Selvili Camii’nde sabah namazı sonrası cemaatle bir araya geldi, ardından servis bekleyen işçileri de ziyaret ederek kolay gelsin dileklerini iletti.

Her sabah duraklarda işçi ve esnaf ziyaretleri yapan, sabahın ilk ışıklarında camii cemaatleriyle bir araya gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Selvili Camii’nde sabah namazı sonrası cemaatle bir araya geldi, ardından servis bekleyen işçileri de ziyaret ederek kolay gelsin dileklerini iletti.

Sabahın erken saatlerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Camii Cemaatleriyle de buluştuğu programlarını sürdürüyor. Başkan Hürriyet, sabah namazı sonrası Selvili Camii Cemaati’ni ziyaret etti. Başkan Hürriyet, bir araya geldiği Selvili Camii Cemaati ile sabah namazı sonrası kahvaltı yaparak vatandaşlarla bol bol sohbet etti, taleplerini dinledi.

VATANDAŞLARA SİMİT İKRAM ETTİ
Başkan Hürriyet, bölge esnafını ve işe gitmek için servis bekleyen işçileri de ziyaret ederek, simit ikram etti. Bölge halkı, Başkan Hürriyet’e gerçekleştirdiği ziyaretlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.