Hürriyet dünya ikincisi kızları unutmadı

Hürriyet dünya ikincisi kızları unutmadı

 CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet önceki gün partilileriyle birlikte Futsal Dünya Şampiyonasında ikinci olan Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi takımını...

 

CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet önceki gün partilileriyle birlikte Futsal Dünya Şampiyonasında ikinci olan Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi takımını ziyaret ederek tebriklerini iletti

CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, CHP Gölcük ilçe Başkanı İsmet İşeri, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve CHP Gölcük ilçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve partilileri önceki gün, Okullar Arası Futsal Türkiye şampiyonu olan Kocaeli temsilcisi Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi takımı, Dünya Şampiyonası’nda da Milli Takım formasıyla katılarak Dünya ikincisi olan kızları okulda ziyaret etti. CHP’lileri okulda, Okul Müdürü Zeki Kalaç, Antrenör Hasan Alemdaroğlu, Futsal takımı sporcuları; Helin Ataç, Ece Tekmen, Sevda Yavuz, Sude Yavuz, Leyla İlter, Sudenur Yolcu, Kübra Deniz, Selcan Kaplan ve Ebru Kurak Belli karşıladı.

 

HER ZAMAN YARDIMA HAZIRIM

 

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan dünya ikincisi olan futsal takımı kızlarına yönelik olarak, “Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. Başarılarınız inşallah artarak devam eder. Sizlerle Kocaeli ve Gölcük adına gurur duydum. Beni bir abla olarak kabul edin. Sizlere desteğe hazırım. Sizlerin kentimizin adını duyurmanız çok önemli. Kız çocuklarına verdiğiniz destekten dolayı sayın hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bana düşen bir şey olursa seve seve yardıma hazırım” açıklamasında bulundu.

 

KIZLARA HEDİYELER VERİLDİ

 

Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Okul Müdürü Zeki Kalaç ise Milletvekili Hürriyet ve beraberindeki CHP’li heyetin ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Okulumuza gösterdiğiniz ilginiz için teşekküre diyorum. Gerçekten çocuklarımız övgüyü hak ediyor. Kızlarımız Türkiye’de birinci oldu. Buradan giderken AL yıldızlı bayrağın hakkını vermek için bütün gayreti gösterdiler” dedi. Konuşmaların ardından CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan ve CHP Gölcük İlçe Başkanı İşeri ve Kadın Kolları Başkanları kız futbolculara hediyelerini takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.