“Hünkar çayırı az daha yok oluyordu”

“Hünkar çayırı az daha yok oluyordu”

 Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun Vaatlerinin Yüzde...

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun Vaatlerinin Yüzde 91’ini gerçekleştirdiğine dair yaptığı açıklamalara cevap olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sarıbay, “sonuç -%91’dir. Büyükşehir Belediye Başkanını sınıfta bırakıyoruz. Biz Büyükşehirde çok iddialıyız. Yeter ki birbirimize inanalım. Ben kendime de örgütüme de güveniyorum “ dedi.

İl binasında gerçekleşen toplantıya, Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya’da katıldı.

Sarıbay yaptığı  açıklamada, “Darıca Bayramoğlu’nda Termal Grup’a özel proje alanı veriliyor. Kat izninin bir sınırlaması yok. Mecis üyelerimiz bu konuda itiraz edip projeyi iptal ettirdiler. Çayırova’da da Dumankaya arazisinde 6 kat izni 12 kata çıkarıldı. Arkadaşlarımız buna da muhalefet şerhi koydu. Meclis arkadaşlarımız bunlar FETÖ’cü diyerek itiraz ettiler. Zaten bundan 1 hafta sonra da Dumankaya FETÖ’den tutuklandı. “

 

BAŞKAN YARDIMCISINA  TAKSİTLE ARSA

 

Sarıbay, “Hünkar Çayırı’da az kalsın yok oluyordu. Arkadaşlarımızın itirazlarıyla bu da engellendi. Çayırova Belediyesi Başkan Yardımcısı’nın aylık 41 bin TL ile belediyeye ait araziyi taksitle alabiliyor. Aynı şekilde belediye çalışanı yakınlarına da arazi tahsisleri indirimli olarak yapılıyor. Biz bu yanlışların peşine düşeceğiz. Gebze’de tapu tahsis belgesi olan kişiler var ama hiçbir işlem yapmadılar. Hürriyet ve Yavuz Selim’de ne yaptınız. Toplantıya girmemize barikatlar çekerek engellediler. Aynı konumdaki Kartal Belediyesi, bu sorunları çözdü. “dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.