“Hükümet anayasayı çiğniyor”

“Hükümet anayasayı çiğniyor”

 Milli Çözüm Dergisi tarafından düzenlenen “Dershane Savaşlarının Perde Arkası ve Türkiye’yi Bölme Hazırlığı” konulu konferansta konuşan...

 

Milli Çözüm Dergisi tarafından düzenlenen “Dershane Savaşlarının Perde Arkası ve Türkiye’yi Bölme Hazırlığı” konulu konferansta konuşan Erdal Sarızeybek ve Ahmet Akgül, hükümet ve cemaat arasındaki yaşanan kavganın ardında ABD ve İsrail olduğunu ifade ederek, “Hükümet anayasayı çiğneyerek suç işliyor” diye belirttiler.

 

 

Gebze Kent Kültür Merkezi’nde önceki akşam düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Emekli Albay Erdal Sarızeybek ve Araştırmacı-Yazar Ahmet Akgül katıldı. Konferansta ilk olarak Erdal Sarızeybek bir konuşma yaptı. 17 Aralık’ta yapılan rüşvet ve yolsuzluk operasyonuna değinen Sarızeybek, “Bu ülkede genelkurmay başkanı gözaltına alındı, kozmik odaya girildi kimseden ses çıkmadı. Neden? Çünkü yapılanlar millet adına yapıldığı söylendiği için kimse ses çıkarmadı. Oysa 17 Aralık’ta üç bakan oğlu gözaltına alındı ülke adeta yanıyor” dedi.

 

HÜKÜMET İSTİFA ETMELİDİR

 

Hatay’da yakalanan ve Suriye’ye insani yardım malzemesi olduğu iddia edilen TIR’la ilgili olarak konuşan Ahmet Akgül, “Yakalanan TIR’ın içersinde El-Kaide’ya silah taşınıyordu. Ancak TIR’ın içini bir türlü açamıyorlar. AKP ile cemaat arasındaki bu kavga kolay kolay bitmeyecek. Bunlara hükümet çete diyor. Bunlar çete ise bu çetelerin sadece makamını neden değiştiriyorsunuz? Hükümet yaşanan bu durum karşısında biran önce istifa etmelidir” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.