Hodri Meydan'dan çağrı!  “Konsolosluk önünde buluşuyoruz”

Hodri Meydan'dan çağrı! “Konsolosluk önünde buluşuyoruz”

İsrail zulmüne tepki göstermek için, tüm taraftar grup ve temsilcileri bu hafta sonu istanbul'da toplanıyor. Kocaelispor taraftar grubu Hodri Meydan'da, bu kapsamda sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunarak herkesi bu eyleme davet etti.

İSTANBUL'DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Gazze'de, haftalardır işgal ve katliam devam eden İsrail'e tepkiler dinmek bilmiyor. Bu kapsamda son olarak tüm taraftar gruplarının iş birliği ile İstanbul'da bir organizasyona imza atılacak. 18 Kasım 2023 Cumartesi günü saat 20:00'de İsrail İstanbul Başkonsolosluğu önünde bir eylem gerçekleştirilecek. Kocaelispor taraftar grubu Hodri Meydan'da bu kapsamda bir açıklama yayınladı.

AÇIKLAMA YAYINLANDI

Kocaelispor taraftar grubu hodri meydanın sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı. “ İşgalci ve soykırımcı israil, yıllardır abluka altına aldığı bir halk yok etmek istercesine haftalardır saldırıyor. Dünya ise bu soykırıma senelerdir olduğu gibi bugünlerde de sessiz kalıyor! Savaş suçu işlediği defalarca kez ispatlanan zalim ve doymaz soykırımcıların , mazlumlara yaptığı orantısız zulme sessiz kalmak asla mümkün değildir. Yaklaşık 1 aydır da kadın ve çocuk dinlemeden orantısız saldırılarla başlatılan soykırıma karşı tepkimizi göstermek için: Tüm taraftar grupları ve temsilcileri olarak 18 Kasım Cumartesi günü saat 20:00 'de İstanbul Levent'te İsrail Konsolosluğu önünde buluşuyoruz. İsrail zulmüne vicdani tepkisini göstermek isteyen herkesi bekliyoruz”

whatsapp-image-2023-11-16-at-20-32-09.jpeg

Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.