Hodri Meydan ile yönetim bir araya geldi

Hodri Meydan ile yönetim bir araya geldi

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği, kahvaltıda Kocaelispor yönetimini ağırladı. Yapılan toplantıda şampiyonluk kutlamaları ve yeni sezon çalışmaları konuşuldu.

DETAYLAR KONUŞULDU

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği ile Kocaelispor yönetimi, Çadır Kandıra Sofrasında yapılankahvaltıda bir araya geldi. Hodri Meydan Grubu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaelispor Yönetim Kurulu üyesi Bilal Cem Acar, Abidin Akyol ve Tümer Uslu, Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Ferhat Uzun, tribün lideri Haluk Bozo ve taraftarlar katıldı.

İNANCIMIZ ARTTI

“Kocaelispor’umuzun şampiyonluk kutlamalarının çalışmalarını Hodri Meydan Taraftarlar Derneği olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaelispor Kulübü ve Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ile birlikte yürütüyoruz. Gerçekleşen kahvaltı programında şampiyonluk kutlaması ve önümüzdeki senenin planlanması hakkında istişarelerde bulunduk. Kocaelispor’umuzun 2.Lig’de yine şampiyonluğu göğüsleyeceğine olan inancımız katlanarak arttı.”

ÜZÜLMEZ’E GÜVENİYORUZ

“Hodri Meydan Taraftarlar Derneği, Kocaelispor Kulübü’nün menfaatleri doğrultusunda çalışmalarına devam edecektir. Kocaelispor Kulübü’nün arkasında duran en büyük sivil toplum kuruluşudur. Kulüp Başkanımız Hüseyin Üzülmez’e güveniyoruz ve Allah'tan acil şifalar temenni ediyoruz. Bir an evvel sağlığına kavuşup Süper Lig’e emin adımlarla hep beraber yürümek istiyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.