Hodri meydan ile Tatangalar barıştı

Hodri meydan ile Tatangalar barıştı

Kocaelispor ile Sakaryaspor taraftarları arasında uzun yıllardır süren ezeli rekabet merhum Fatih Arıkan’ın vefatının ardından son buldu ve barış sağlandı.

VASİYETİ YERİNE GETİRDİLER

Kocaelispor’un en büyük destekçisi Hodri Meydan Taraftarlar Derneği ile Sakaryaspor’un taraftar grubu Tatangalar arasında uzun yıllardır süren çekişme barışla noktalandı. Yıllardır süren husumetin sonlandırılmasına iki takım taraftarlarının da değer verdiği Fatih Arıkan’ın vefatı sebep oldu. Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Ferhat Uzun, tribün liderleri Haluk Bozo ve Mustafa Güler’in yanı sıra çok sayıda Kocaelisporlu taraftarlar Adapazarı Emirsultan Mezarlığı’nda defnedilen Fatih Arıkan’ın cenazesine katıldı. Cenazenin ardından iki takımın taraftarları yemekte bir araya gelerek uzun yıllardır süren düşmanlığı sona erdirdiklerini açıkladılar.  

CENAZEDE BULUŞTULAR

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği’nden yapılan açıklamada “Tribünlerimize en iyi şekilde hizmet etmiş Sakaryada ikamet eden Fatih Arıkan kardeşimizi ebediyete uğurladık. Yıllardır iki kulüp taraftarını bir araya getirmek bu kavgayı bitirmek için elinden geleni yapmış mücadele vermişti ve vasiyetiydide. Arıkan sayesinde Hodri Meydan Taraftarlar Derneği ve Tatangalar grubu aynı cenazede buluştular ve Fatih Arıkan’ın isteğiyle gerçek oldu. Bizi en iyi şekilde ağırlayan Tatangalar grubu liderlerine teşekkür ederiz. Spor da rekabetin her zaman devam edeceği ama tribün dışında yaşanacak kötü olaylara izin verilmeyeceği kararı alınmıştır. Bu vesileyle Fatih Arıkan kardeşimize Allah’tan rahmet kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz” ifadeleri kullanıldı.img_7302.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.