Hizmette yok satışta

Hizmette yok satışta

Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci, Çayırova’daki hayvan pazarında belediye hizmetinin yetersiz kaldığını, halkın alım gücü düşüklüğünden ötürü de satış yapılamadığını söyledi

pazar-2.jpg

Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci, Çayırova’nın Akse Mahallesi’nde kurulan belediyeye ait kurban satış alanında incelemelerde bulundu. Başkan Demirci ilgili alanda 80 çadırlık kapasiteye karşın belediyenin kira geliri artırma politikası ile aynı yerde çadır sayısını 150’ye çıkarttığını belirtti.

BELEDİYE MAĞDUR BIRAKTI

Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik çıkmaz sebebi ile birçok hayvancılıkla uğraşan ve pazarda satış yapmaya çalışan vatandaşın hayvanlarının büyük bölümünü satamadığını kaydeden Demirci, ”Hem belirlenen rayiç bedelin çok çok düşük olması hem de saman ve yem fiyatlarında ki yüzde 100’ü aşan zam fiyatları çiftçinin belini bükmüştür. Belediyenin aldığı 8.000- 10.000 TL kira bedellerinin karşılığında sadece boş bir parseli ve çektiği su hortumu ile hizmet vererek çiftçi vatandaşlarımızı mağdur bırakmıştır” dedi. Demirci ayrıca şunları kaydetti:

SEFALET ÇEKTİLER

pazar-3.jpg

“Hayvanlar için çadır ve beton dökme işlemlerinin çiftçilere yüklenmesi büyük maliyet ve tepkilere yol açmıştır. Ayrıca sinek ve haşereler içerisinde boğuşan vatandaşlarımız ve hayvanlarımız son güne kadar bu zor şartlarda yaşayıp sefalet çekmiştir. Ayrıca özellikle iktidar partimizin ve belediye başkanımızın bir kez bile pazara inmemesinin vatandaşımızda oluşturduğu yüksek tansiyonu, onları dinleyerek yalnız olmadıklarını vatandaşlarımıza ifade ederek düşürmüş bulunmaktayız.

GELECEKTE TARIM MODELİ PROJESİ

pazar-4.jpg

Gelecek Partisi olarak çiftçimizin yanında olduğumuzu zaten Gelecekte Tarım Modeli Projemiz ile ortaya koymuş bulunmaktayız, henüz yeni başlıyoruz her zaman çiftçimizin yanında olup sorunlarına çözüm bulmak için elimizden geleni yapacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.