“Hizmeti bizimle yaşarsınız”

“Hizmeti bizimle yaşarsınız”

   “Söz Mahallede” programları kapsamında Gebze’yi nadide bir halı gibi ilmek ilmek dokuyacaklarını söyleyen Saadet Partisi Gebze İlçe...

 

 

 

“Söz Mahallede” programları kapsamında Gebze’yi nadide bir halı gibi ilmek ilmek dokuyacaklarını söyleyen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik mahalle programlarına Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte katıldı.

 

“AYNI KENTTE YAŞIYORUZ”

Belediyeciliğin beş temel esaslarını anlatarak sözlerine başlayan Başkan Çelik, “Gebze’de ne değişti 4,5 yıldır. Şimdi size sayın desem beş tane değişim sayamazsınız. Çünkü ortada değişime uğrayan bir şey yok. Sayın Başkan Köşker seçimden önce 41 tane proje vaat ett. Hepsinin altına imza atarız Saadet Partisi olarak. Bunların Gebze’ye yapılması lazım lakin bu saydığı projelerin ancak ve ancak 8 tanesini yapabildi. Kırk bir proje nereye sekiz proje nereye. Adama demezler mi bize bunları vaat ettin ama yapmadın diye. Hesap sormazlar mı? İşte şimdi hesap sorma zamanı. Karşınızda sandık var. Ya hizmet yapacaklara oy vereceksiniz ya da olsun biz hizmet almasak da sıkıntı çeksek de böyle yönetilmeye alışkınız diyorsanız mevcut belediyeye oy vereceksiniz” dedi.

 

“MAKAM KAPILARI SÖKÜLECEK”

 

Belediyeyi aldıkları zaman makam kapılarının söküleceğinin sözünü veren Başkan Çelik, “Öyle kapalı kapılar ardında sırça köşklerde oturmak yok. Başkanın makam kapıları sökülecek. Başkan halkın en kolay ulaşabileceği bir insan olacak. Hafta da bir gün başkanlık makamında halk günü yapacağız. Tüm halkımız hiç çekinmeden gelip derdini bizzat başkana anlatacak. Ayda bir günde tüm daire müdürleri ve başkan yardımcılarının katılımlarıyla farklı farklı mahallelerde halk meclislerini yapacağız. Kimin bir derdi var sorunu çözülmedi halk meclislerinde ilgili müdüre Başkanın önünde soracak hakkını arayacak. Belediyecilik şeffaf olacak. Biz insan odaklı belediyecilik anlayışını temel alacağız. Hizmeti halk için yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.