“Hizmet gönül işi değil akıl işidir”

“Hizmet gönül işi değil akıl işidir”

  CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösalı ve CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu, Darıca'da bulunan Afyonlular Derneği'ni ziyaret...

 

 

CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösalı ve CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu, Darıca'da bulunan Afyonlular Derneği'ni ziyaret ederek dernek üyeleriyle sohbet etti. CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu, ziyarette yaptığı konuşmada Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın kullandığı "Hizmet gönül işidir" sloganına göndermede bulundu ve "Hizmet gönül işi değildir. Hizmet akıl işidir, siz hayır kurumu değilsiniz bu anlamda hizmet beceri işidir" dedi. CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösalı ve CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu, Darıca'da bulunan Afyonlular Derneği'ni ziyaret ederek dernek üyeleriyle sohbet etti. CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösalı ve CHP Darıca Belediye başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu, hafta sonu Darıca'da bulunan Afyonlular Derneği'ni ziyaret etti.

 

."

KARABACAK'IN YAPTIĞI İŞLER ORTADA

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ı da eleştiren Başkan Kösalı, "Darıca Belediyesi kendi başına hizmet yapıyor ama yanlış yapıyor. Bakın İstasyon Caddesi'ne kültür merkezi yapılıyor. Ama kültür merkezinden Şükrü Karabacak dışında kimse memnun değil. Otoparkı olmayan  Kültür Merkezi olabilir mi? Sadece Kültür Merkezi'nde değil Darıca'nın hiçbir tarafında otopark yok. Darıca'nın ulaşım sorunu her geçen gün büyüyor. Darıca'da ciddi  bir imar sorunu var. Darıca Belediyesi kişiye göre imar uygulamaları yapıyor. Darıcalılara eşit hizmet verilmiyor. Darıcalıları düşünen yok. Yandaşa göre ayrımcılık yapılıyor. Şükrü Karabacak 10 yıldır başkanlık yapıyor. Yaptığı işler ortada. Rüzgâr tribünü yaptı çalışmıyor. Darıca'nın girişine kapı yaptı ne işe yaradığını bilen yok. Osmangazi’ye saat kulesi yapılıyor mahallelinin umurunda bile değil. Son olarak Kültür Merkezi yapıyor kimse beğenmiyor. Şükrü Karabacak'ın yaptığı işler ortada" dedi.

DARICA'YI YENİDEN PLANLAYACAĞIM

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu da yaptığı konuşmada Afyonlulardan destek istedi ve şöyle konuştu: "Eğer sizlerin de desteğiyle başkan olursam Darıca'nın bütçesinin 1 kuruşunu bile haksız yere kimseye yedirmeyeceğim. Darıca'nın parasını kimseye peşkeş çektirmeyeceğim. Ayrımcılık yapmadan herkese eşit şekilde hizmet edeceğim. Belediyede projelerden çok yolsuzluk konuşuluyor. Ben kesinlikle böyle şeylere izin vermeyeceğim. Ben geçmişte meclis üyeliği de yaptım. Belediyeciliği çok iyi biliyorum. Darıca'yı tanıyorum. Daha güzel bir Darıca  için destek bekliyorum."

BELEDİYEYİ YÖNETMEK AKIL İSTER

 

Darıca Belediyesi'nin kullandığı "Hizmet gönül işidir" sloganına da göndermede bulunan Hamşioğlu, Belediye Başkanı Karabacak'ı eleştirdi ve şöyle konuştu: "Hizmet gönül işidir deniyor. Bence çok yanlış. Hizmet neden gönül işi olsun. Seni zaten hizmet yapasın diye seçiyorlar. Hizmet gönül işi değildir. Hizmet bence akıl işidir. Beceri işidir. Belediyeyi yönetmek akıl ister, plan ister” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.