Hızını alamadı banka şubesine daldı

Hızını alamadı banka şubesine daldı

 Gebze Akse Sapağı İbrahim Ağa caddesinde seyir halinde olan 41 UJ 377 plakalı araç şoförü Derviş Ertaş, direksiyon hâkimiyetini kaybederek bir...

 

Gebze Akse Sapağı İbrahim Ağa caddesinde seyir halinde olan 41 UJ 377 plakalı araç şoförü Derviş Ertaş, direksiyon hâkimiyetini kaybederek bir banka şubesine daldı. 

 

Kaza önceki gün 15.30 sıralarında Akse Sapağı İbrahim Ağa Caddesi’nde meydana geldi. Cadde üzerinde ilerleyen Sinan Keskin yönetimindeki 34 TT 3064 plakalı araç sola dönmek için yavaşladı. Bu esnada 41 UJ 377 plakalı araç şoförü Derviş Ertaş yavaşlayan araca çarpmamak için direksiyonu kırınca bir banka şubesinden içerisi girdi.

BİRBİRLERİNE GİRDİLER 

Olay sırasında bankada bulunan müşteriler ile banka çalışanları büyük korku yaşadı. Büyük şok yaşayan araç şoförünü, çevrede toplanan vatandaşlarca otomobilden indirilerek sakinleştirildi. Ancak bir süre sonra sinirlerine hâkim olamayan araç şoförü Derviş Ertaş ve yakınları ile emniyet güçleri arasında kısa süreli bir tartışma çıktı. Tartışma yerini daha sonra yumruklara bıraktı. Her iki tarafı çevredeki vatandaşlar güçlükle ayırdı. Bu sırada İbrahim Ağa Caddesi’nde trafik bir süre aksadı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.