Hisareynspor SÜPER oldu!

Hisareynspor SÜPER oldu!

1. Amatör Lig C Grubu’nda sezonun en flaş takımlarından Hisareynspor konuk ettiği Seka Doğan’ı Tuhanan’ın duble yaptığı maçta 6-1 mağlup etti.

Celal Kaba’nın başkanlığını, Muammer Akçay’ın da koordinatörlüğünü yaptığı yeşil beyazlılar bu güne kadar oynadığı 14 maçta 11 galibiyet, 2 beraberlik, 1 de yenilgi aldı. Rakip fileleri 49 kez havalandıran Aykut Balta’nın talebeleri kalesinde sadece 10 gole izin verdi.

 

YENİ HEDEF U-18 TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Seka Doğan maçının ardından yönetim kurulu ve Teknik Sorumlu Aykut Balta önümüzdeki sezonun planlamasını şimdiden yaparken U-18 takımı ile bu sezon Türkiye şampiyonluğu da hedefleniyor. A Takım kadrosunda 2005 doğumlu tam 12 futbolcusu bulunan ve bu futbolcuların 5’i sürekli 11’de forma giyen Hisareyn ekibi, gençlerinden hiçbir futbolcuyu transfer süreci içinde elinden çıkarmayacak. Takımın iki yıldızı 16 gollü, 2002 doğumlu Tunahan ile 14 gollü Yusuf Başoğlu ise şimdiden transfer teklifleri almaya başladı. Kulüp, deneyimli futbolcuların farklı takımlara transferleri için ise yeşil ışık yaktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.