Hisareyn U-16’larda işi bitirdi: 3-1

Hisareyn U-16’larda işi bitirdi: 3-1

U-16 Ligi Play-Off B Grubu’nda şampiyon son hafta belli oldu. Karamürsel İY’yi 3-1 yenen Hisareynspor, ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkını kazandı.

U-14 yaş grubunda Türkiye Şampiyonası’na giden Hisareynspor, aynı şekilde bu yaş grubunda final oynayan Karamürsel İY, bu kez U-16 yaş grubunda karşılaştı. Son haftaya 9 puanla lider giren Hisareynspor, 6 puanlı Karamürsel İY’yi konuk etti. Son maçta şampiyonluk için Hisareynspor’a beraberlik yetiyordu. Maçın hemen başında Hisareynspor, Arda Özyar’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gole ilk yarı biterken Karamürsel İY cevap verdi, devre 1-1 sona erdi. İkinci yarıda Arda Özyar ve Yunus İnce ile iki gol daha bulan Yeşil-Beyazlı ekip, Karamürsel İY karşısında 2-1 galip geldi, mutlu sona ulaştı.

“ÇOK İYİ TAKIMIMIZ VAR”

Hisareynspor U-16 takımının teknik sorumlusu Öner Akdoğan, yaklaşık 4-5 yıldır bu ekiple çalıştıklarını belirterek, “Bu yaş grubu kulübümüzün proje takımı konumundaydı. 4-5 yıldır aynı takımla birlikte oynuyoruz. Bu takımda daha önce Erzurumspor’a giden iki oyuncumuz vardı. Bu isimler Arda Özyar ve Muhammet Yiğit geri döndü. Bir de Belediye Derincespor’dan stoper Ömer Alp’i aldık. Takımımız çok güçlendi. Karamürsel İY karşısında ilk yarıda biraz zorlansak da, ikinci yarıda maçı kopardık. 3-1 kazandığımızı maçta Karamürsel İY’yi de kutluyorum. Sporcularımla grup maçlarında da başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.