Hisarcıklıoğlu TÜMSİAD Gebze’yi ziyaret etti

Hisarcıklıoğlu TÜMSİAD Gebze’yi ziyaret etti

 Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi’ne ziyarette...

 

Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi’ne ziyarette bulundu. GTO Başkanı Nail Çiler’in eşlik ettiği ziyarette TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, TÜMSİAD Marmara Bölge Başkanı Erdoğan Yılmaz, TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Ölmez ve TÜMSİAD Genel Sekreteri Osman Kapıcıoğlu yer aldı. Ziyaret heyetini TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladılar.TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TÜMSİAD’ın faaliyetlerini beğeniyle izlediğini ve TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan’la birçok programda bir araya geldiklerini anlattı. Dernek faaliyetleriyle ilgili bilgiler alan Başkan Hisarcıklıoğlu, bir süre dernek yönetim kurulu üyeleriyle sohbet etti ve başarı temennilerinde bulundu.

TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu ağırlamaktan duydukları memnuniyetleri dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.