Hisar Koleji Yücel Boru Fen Lisesi’nde

Hisar Koleji Yücel Boru Fen Lisesi’nde

 Hisar Koleji rehberlik faaliyetleri çerçevesinde 8.sınıf öğrencilerine yönelik bir üst eğitim kurumlarını tanımak ve tercihlerini doğru yapabilmeleri...

 

Hisar Koleji rehberlik faaliyetleri çerçevesinde 8.sınıf öğrencilerine yönelik bir üst eğitim kurumlarını tanımak ve tercihlerini doğru yapabilmeleri için liselere geziler düzenliyor.  Bu amaçla her türden bir liseye ziyaret düzenleyeceklerini belirten okul rehber öğretmeni Musa Karaca ilk olarak Gebze Yücel Boru Fen Lisesi’nden ziyarete başladıklarını söyledi. TEOG 2. merkezi sınavların nisan ayında yapılacağı için öğrencilere hem motivasyon hem de gidebilecekleri hedef okulu belirlemelerinde bu ziyaretlerin önemli olduğunu belirtti.

 

Yücel Boru Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Halil Erdal tarafından okul tanıtımı yapıldı. Fizik laboratuarında ders öğretmeni İhsan Aras’ın deneylerini ilgiyle izleyip eşlik eden öğrencilerin mutluluklarına diyecek yoktu. Hisar Koleji mezunları ve şimdiki Yücel Boru Fen Lisesi öğrencileri eski okullarıyla ilgili anılarını paylaşmaları ve sınava girecek arkadaşlarına tavsiyelerde bulunmaları geziye ayrı bir renk kattı. Okulu çok beğendiklerini söyleyen Hisarlı öğrenciler seneye burada görüşmek temennisiyle okuldan ayrıldılar. Öğrencilere eşlik eden Hisar Koleji rehber öğretmeni Musa Karaca, danışman öğretmenler Çiğdem Özdemir ve Şenay Duran Yücel Boru Fen Lisesi Müdürü Alim Öztürk Bey başta olmak üzere sıcak bir ilgiyle karşılayan yetkililere teşekkür ettiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.