“Hırsızlıkla çamura battılar”

“Hırsızlıkla çamura battılar”

 MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı, hem AKP hükümetini hem de AKP’li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni adeta topa tuttu....

 

MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı, hem AKP hükümetini hem de AKP’li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni adeta topa tuttu. Sancaklı, “Bunlar hem Kocaeli’nde hem de Türkiye’de hırsızlık ve yolsuzlukla çamura battılar, kafalarını kaldıramıyorlar. Millet bunları görüyor, 30 Mart’ta hesabını soracaklar” diye konuştu.

 

Gebze’de basın toplantısı düzenleyen Saffet Sancaklı rüşvet ve yolsuzluk operasyonuyla ilgili olarak, “İki bakanın istifası yetmez, hükümetin istifa etmesi gerekir. Bir insanın evinde 8 tane kasa niye olur? Bir banka müdürünün evinde 4,5 milyon doların ne işi var? Ben 3 aydır bunlar hırsızlık yapıyor dediğimde iftira atmıyordum” dedi.

KARAOSMANOĞLU YALANLARINA DEVAM EDİYOR

 

Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun 5 yıl önceki seçim vaatleri kitapçığını gösteren Sancaklı, konuşmasını şöyle sürdürdü:”5 yıl önce yapacaklarını anlatmış bu kitapta. Bu kitaptakilerin yüzde 90’ı yapılmadı. Kasaya 30 milyar dolar girmiş bu para nerede? 5 yıl önce nasıl yalanlar anlattıysa şimdi de önümüzdeki 5 yıl yapacağı yalanları anlatıyor” şeklinde konuştu. Sancaklı, teşkilatın ve insanların kendilerine inandığını ve 30 Mart’ta seçimi kazanacaklarını da sözlerine ekledi. Toplantıya ilçe başkanı Ferit Taşdemir’in yanı sıra belediye başkan ve meclis üyesi aday adayları da katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.