Hırsızlar çaldıklarıyla birlikte yakalandı

Hırsızlar çaldıklarıyla birlikte yakalandı

 Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri tarafından yapılan çalışmalalar sonucu hırsızlık yapan toplam yedi kişinin yakalandığını...

 

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri tarafından yapılan çalışmalalar sonucu hırsızlık yapan toplam yedi kişinin yakalandığını belirtildi. 

 

Darıca’da işyerinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili müşteki H.C nin bir adet cep telefonu çalınmış olayla ile ilgili olarak telefonu çalan H.C.B ve A.A isimli şahıslar polisler tarafından çalıntı telefon ile yakalandığını açıklandı. Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi üzerinde kurulan semt pazarında müşteki N.T ‘nin çantasından cüzdanını çalarak kaçan ve polisler tarafından yakalanan H.L veu Y.L isimli şahıslar gerekli işlemlerin ardından adli mercilere sevk edildi. Son olay da ise 4 farklı araç üzerinde meydana gelen otodan hırsızlık olayları ile ilgili ekiplerin yapmış olduğu çalışmalarda şüpheli şahıs olan Ş.A ve bu şahısa ait beyaz renkli Şahin marka aracı içerisinde çalıntı malzemeler yakalanmış çalışmaların devamında, M.O.Y , S.Ç ve T.M isimli şahıslar yakalandığı açıklandı. Şüpheli Ş.A isimli şahsın aracı içerisinden elde edilen çalıntı olduğu değerlendirilen malzemeler  sahiplerine teslim edildikten sonra şahıslar yapılan işlemlerin ardından adli mercilere sevk edildiğini belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.