Hırsız çaldıklarını üç gün sonra bahçeye attı

Hırsız çaldıklarını üç gün sonra bahçeye attı

Kartepe’de meydana gelen ilginç hırsızlıkta S.G’nin evine giren hırsız veya hırsızlar üç gün aradan sonra çaldıkları para ve ziyneti evin bahçesine geri attı

Kocaeli Kartepe İlçesi  Eşme Mahallesinde yaşanan ilginç olayda, bir evden çalınan  para ve ziynet eşyaları, 3 gün sonra aynı evin bahçesine  bir poşet içerisinde atılmış halde bulundu. Hırsızın  yakalanma korkusu ile  çaldığı malı geri getirdiği üzerinde duruluyor.

 

 

Kocaeli Kartepe İlçesi  Eşme Mahalle sakinlerinden olan S.G’nin  babası R.G.(77)'nin evine geçtiğimiz salı gecesi hırsız girdi.  Eve giren hırsız veya hırsızlar, evden bir miktar para ve ziynet eşyasını çalarak kayıplara karıştı. Babası ile aynı apartmanda oturan S.G durumu fark ederek Jandarmaya ihbarda bulundu. Jandarma ekipleri hemen olayla ilgili çalışma başlattı. Hırsız veya hırsızların yakalanması amacıyla başlatılan çalışmalar devam ederken,  cuma  günü sabah saatlerinde  apartman sakinleri ilginç bir olayla karşılaştı. Üç gün önce  çalınan malzemelerin  bir poşet içerisinde apartmanın bahçesine  atıldığını gördü. Yapılan kontrollerde çalınan malzemelerin tam olarak torba içinde bulunduğu tespit edildi.

 

HERHALDE YAKALANMAKTAN KORKTU

Konu ile ilgili olarak konuşan S.G., " Babamla aynı apartmanda oturuyoruz. 3 katlı evin en üst katında babam kalıyor. Eve salı gecesi giren şüpheli 5 bin TL para ve ziynet eşyalarını çalarak kayıplara karışıyor. Çarşamba sabahleyin çocuklarımızı okula göndereceğimiz sırada durumun farkına vardık. Hemen Jandarma'yı aradım. Ekipler geldi hemen çalışma başlatıldı. Bu sabah saatlerinde kalktığımızda evin bahçesine atılmış poşet fark ettik. Poşeti kontrol ettiğimizde karıştırılmış ama içinde herhangi eksik yok.  Şüpheli herhalde Jandarma'ya yakalanmaktan korktu. Allah Jandarma'mızdan razı olsun" dedi.

 

Haber:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.